Γιατροί Πάτρα: «Δεν θα ανεχτούμε συκοφαντίες» -Έξαλλοι οι γιατροί με την Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Οι γιατροί του νοσοκομείου απαντούν στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον νέο δικηγόρο της 33χρονης Ρούλας, ο ίδιος υποστήριξε πως ενδέχεται ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας από κεταμίνη, να ήταν ιατρικό λάθος. Δηλώσεις που εξόργισαν τους γιατρούς του νοσοκομείου που φρόντιζαν την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, απάντησε στο συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος δήλωσε πως ο θάνατος του παιδιού από κεταμίνη ήταν «ιατρικό λάθος».

Ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα είναι σύμφωνα με την αστυνομία δολοφονία με ένοχη την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο δε συνήγορος της 33χρονης έκανε λόγο για θάνατο από «ιατρική αμέλεια με υπερβολική δόση κεταμίνης» και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, πέρασε άμεσα στην αντεπίθεση.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τοποθετήθηκε για τους ισχυρισμούς του συνήγορου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνου Ζάρδα, τονίζοντας πως όχι μόνο είναι συκοφαντίες τα όσα ισχυρίζεται αλλά στην πτέρυγα του «Αγλαΐα Κυριακού» που πέθανε η Τζωρτζίνα δεν υπήρχε καν κεταμίνη!

Αναλυτικά οι νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας

«Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα συναδέλφους», ανέφερε ο Μ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:

Έλεος! Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε.

Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία.

Γιατροί Πάτρα: “Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς”.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας

Στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού (όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Η Τζωρτζίνα πέθανε σε κλινική του Αγλαΐα Κυριακού που δεν υπήρχε κεταμίνη».

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς