Γίγαντας Ιακωβίδης: Η ανακοίνωση με δάκρυα στα μάτια για την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών

by Τόνια Τζαφέρη

Γίγαντας Ιακωβίδης: «Κλαίω όχι από στεναχώρια, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό”.

Γίγαντας Ιακωβίδης: Ο αθλητισμός είναι μια διαρκής προσπάθεια. Στο τέλος κάθε δρόμου, είτε ανταμείβεσαι είτε όχι. Ένας ακόμη από τους αθλητές που μας έκανε περήφανους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι και ο Θεόδωρος Ιακωβίδης. Ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση με δάκρυα στα μάτια, μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 «Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του.

Ο πρωταθλητής της Άρσης Βαρών παραδέχθηκε πως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, τόνισε ωστόσο πως έκανε ότι μπορούσε για να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα.

Γίγαντας Ιακωβίδης: «Κλαίω όχι από στεναχώρια, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό".

«Κλαίω όχι από στεναχώρια, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζουν στη σημαία που φοράω», είπε αρχικά.

Γίγαντας Ιακωβίδης: «Κλαίω όχι από στεναχώρια, αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό".

«Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo