Γίνονται και Θαύματα: «Προσευχή» για την 44χρονη Γλυκερία που υπέστη θρόμβωση-Κάνουν την αποσύνδεση

by Τόνια Τζαφέρη

Προσευχή για την Γλυκερία που υπέστη θρόμβωση

Προσευχή για την Γλυκερία : Μπορεί να είναι σπάνιες έως και ελάχιστες οι περιπτώσεις. Αλλά δυστυχώς στην περίπτωση της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη, συνέβη. Ο εμβολιασμός μας δίνει τις ζωές μας πίσω. Στην περίπτωση της Γλυκερίας όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Όπως γράφτηκε και σε ανάρτηση:  «Γίνονται και Θαύματα: Προσευχή για την 44χρονη Γλυκερία που υπέστη θρόμβωση-Κάνουν την αποσύνδεση».

Ώρες αγωνίας για την 44χρονη Γλυκερία κα την οικογένεια της.  Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της.

Στο πλευρό της οικογένειας της, βρίσκεται όλη η Κρήτη.

Με μία ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» ζητά από όλους τους Κρητικούς την συμπαράσταση.

«Γίνονται και θαύματα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Προσευχή για την Γλυκερία που υπέστη θρόμβωση

Δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια της 44χρονης η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά τον εμβολιασμό της.

Η γυναίκα που είναι εγκεφαλικά νεκρή, όπως επιβεβαίωσε ο σύζυγός της σε δηλώσεις του, αναμένεται σταδιακά να σταματήσει να λαμβάνει τα σκευάσματα υποστήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr η διαδικασία έχει ξεκινήσει απο εχτές το βράδυ και να ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα κι αφού ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, να υπάρξει η επίσημη ενημέρωση προς τους οικείους της για να ληφθούν πρόσθετες αποφάσεις.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Και το συντομότερο δυνατό να ανακτήσει και πάλι την ζωή της.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα