Γιώργος Αναγνωστάκος: Κατέρρευσε λόγω διαδικτυακού μπούλινγκ ο viral Πυραγός από τη Χαλκιδική

Γιώργος Αναγνωστάκος: “Πολύ γρήγορα μάχιμος ξανά”

Γιώργος Αναγνωστάκος: Η ανάρτησή του Έλληνα πυροσβέστη για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα και την κλιματική αλλαγή που συντελείται παγκοσμίως έσπασε τα κοντέρ στο διαδίκτυο. Είχε τρομερή απήχηση, με πάνω από 30.000 κοινοποιήσεις και παράλληλα έγινε είδηση σε όλα τα media της χώρας.

Κι όμως, ο πυραγός Γιώργος Αναγνωστάκος, υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταγείρων Χαλκιδικής, που έγινε viral σε όλη την Ελλάδα εξηγώντας τι σημαίνει κλιματική κρίση. Αλλά και συνυπευθυνότητα κράτους και πολιτών στο θέμα των πυρκαγιών, έπεσε θύμα διαδικτυακού μπούλινγκ τις τελευταίες μέρες. Κάτι που τον οδήγησε στο νοσοκομείο! Μαζί με τα μηνύματα συγχαρητηρίων που δέχθηκε, έφτασαν και μηνύματα απειλητικά. Μαζί με διάφορα τρολ που τον κατηγορούσαν για «ΔΑΠίτη»!

Η viral ανάρτηση του Γιώργου Αναγνωστάκου

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει σωματικά και ψυχολογικά. Να έχει λιποθυμικό επεισόδιο και να εισαχθεί στο νοσοκομείο, απ’ όπου θα περάσει από εξονυχιστικές εξετάσεις. Με την ελπίδα ότι δε θα πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι θα πάρει γρήγορα εξιτήριο.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό