Γιώργος Παπαναούμ: Η κόρη της “γυναίκας αράχνης” είναι η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα – Πήγαν μαζί στο πάρτι

by Newsroom i-diakopes.gr
Γιώργος Παπαναούμ: Η κόρη της “γυναίκας αράχνης” είναι η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα – Πήγαν μαζί στο πάρτι

Γιώργος Παπαναούμ: Όσα έγραψε στο γράμμα του πριν αυτοκτονήσει

Σε “δασκαλεμένα κορίτσια” που πηγαίνουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα, αναφέρεται στο σημείωμά του ο γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ, που αυτοκτόνησε την Τρίτη στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αναφορά του σε “μαθήματα συμπεριφοράς” που παρέδιδε η πρώην σύντροφός του στη μόλις 17 ετών κόρη της, “με προφανείς και βρόμικους σκοπούς” όπως αναφέρει, όταν η έφηβη “θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκε πολύ”. Αξίζει, ωστόσο να σημειωθεί ότι ο αυτόχειρας γυμναστής ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και τελούσε προφανώς σε καθεστώς σύγχυσης, καθώς και ότι δεν έχει εξακριβωθεί εάν οι καταγγελίες του είναι αληθείς ή αν έγιναν για άλλους λόγους.

Γιώργος Παπαναούμ: Η κόρη της “γυναίκας αράχνης” είναι η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα – Πήγαν μαζί στο πάρτι

“Πρόκειται για τη μητέρα της 17χρονης ανήλικης και κόρης γνωστού πολιτικού. Υιοθετημένη από πατέρα που διατηρούσε νυχτερινά κέντρα με συνοδούς πολυτελείας. Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με τη Γεωργία και τους γιους της οικογένειας (…) στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης”, έγραφε ο 50χρονος.

Γιώργος Παπαναούμ: Η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα και οι δηλώσεις του πατέρα της

Όπως διαπιστώνεται, από τις δηλώσεις στον Alpha του πατέρα της 17χρονης και πρώην συζύγου της γυναίκας με την οποία είχε σχέση ο Γιώργος Παπαναούμ, η εν λόγω ανήλικη είναι η φίλη της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία πήγαν μαζί στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Μετά το οποίο η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της…

“Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Χθες έμαθα για εκείνον, το όνομά του. Το μόνο που γνωρίζω μετά από συζήτηση με την πρώην σύζυγό μου είναι ότι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της”, δήλωσε στην εκπομπή “T-Live” του Alpha ο πατέρας της κοπέλας.

“Εγώ κάνω μία πολύ απλή αγροτική ζωή. Διατηρώ μία επιχείρηση. Είμαστε άνθρωποι που παλεύουμε για την επιβίωση. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Με στενοχώρησε που αναφέρουν το όνομα της κόρης μου στην όλη ιστορία. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω.

Η κόρη μου είχε προσπαθήσει να πάρει την 24χρονη φίλη της εκείνο το βράδυ και να φύγουν από εκείνο το πάρτι. Τελικά έφυγε μόνη της. Μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί αλλά είναι έξυπνη και γνωρίζει το καλό της. Εκείνη δεν γνώριζε κανέναν από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Πήγε γιατί της το ζήτησε η φίλη της. Όπως έχετε πάει όλοι σε ένα πάρτι, έτσι πήγε και εκείνη.

Η πρώην γυναίκα μου υπεραγαπάει τα παιδιά μας. Δεν θα τα έμπλεκε ποτέ σε μία τέτοια ιστορία. Από ό,τι αντιλαμβάνομαι είχε εμμονή με την πρώην γυναίκα μου. Της έστελνε και μηνύματα με απειλές, της έλεγε: εγώ θα σου κάνω το κακό”, πρόσθεσε.

Πηγή: thetoc

Προτεινόμενα