Γιωρίκας Πηλίδης: Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για τις αγωνιστικές επιδόσεις και το χαρακτήρα του

by Τόνια Τζαφέρη

Γιωρίκας Πηλίδης: Το χρυσό παιδί της πάλης έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων

Στο παιχνίδι επιβίωσης είναι λογικό κάποιοι παίκτες να ξεχωρίσουν, είτε για τους σωστούς είτε για τους λάθος λόγους… Το σίγουρα είναι πως τις καλύτερες εντυπώσεις έχει κερδίσει ο μόλις 21 ετών Γιωρίκας Πηλίδης.

Ο 21χρονος Γιώργος Πηλίδης είναι γνωστός και ως «χρυσό παιδί» της πάλης αφού έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Γιωρίκας Πηλίδης: Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για τις αγωνιστικές επιδόσεις και το χαρακτήρα του


Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ο παίκτης των Διασήμων του Survivor 5, που κατάφερε να εντυπωσιάσει με το «καλημέρα» τους τηλεθεατές και να αποθεωθεί στο twitter.

Μάλιστα, πολλοί είπαν πως πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη που έχουμε δει στο reality, από τη πρώτη του κιόλας εμφάνιση.

Όσα δεν γνωρίζεται για τον πυγμάχο Πηλίδη

Όπως ήταν λογικό, μετά το εμφατικό του ντεμπούτο υπήρξε καταιγισμός σχολίων στα social media, ενώ αρκετοί στάθηκαν και στον ήπιο (ως τώρα) χαρακτήρα του. Άλλοι δε, σχολίασαν καυστικά το γεγονός ότι ο πρωταθλητής μας «αναγκάστηκε» να μπει στο show καθώς η στήριξη της Πολιτείας προς τους διακριθέντες μας στα περισσότερα αγωνίσματα σε διεθνές επίπεδο, είναι μηδαμινή.

Γιωρίκας Πηλίδης: Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για τις αγωνιστικές επιδόσεις και το χαρακτήρα του

Είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη.

Πηλίδης: Αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Αυτό είναι το χρυσό παιδί της Πάλης, που μεγάλωσε στα γυμναστήρια και με τα πρώτα του χρήματα ανακοίνωσε στη μητέρα του πως πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα μπορούσε να την στηρίξει εκείνος οικονομικά. Αγαπά την πάλη και το όνειρό του ήταν πάντα να φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση. Μπαίνει στο Survivor με την ίδια διάθεση που κατεβαίνει στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Νίκη και μόνο νίκη!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν