Γιόρτασε τα τελευταία γενέθλια της: Πέθανε η 5χρονη με καρκίνο που δέχθηκε κάρτες από όλον τον κόσμο

Παιδικός καρκίνος: Έφυγε από τη ζωή η 5χρονη από το Ουισκόνσιν

Σε τελικό στάδιο βρισκόταν η 5χρονη Delaney Krings όπου διαγνώστηκε με καρκίνο τον περσινό Οκτώβριο του 2022. Γι’ αυτό στα πέμπτα γενέθλια της έστειλαν κάρτες από όλο τον κόσμο. Στις 28 Ιανουάριου η μικρούλα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων.

«Ο γλυκός μας άγγελος άνοιξε τα φτερά του», έγραψε η μαμά της, ανακοινώνοντας τη θλιβερή είδηση της απώλειας της κόρης της.

Στις 31 Οκτωβρίου η 2022 η μικρή Delaney διαγνώστηκε με Γλοίωμα Εγκεφαλικού Στελέχους με τους γιατρούς στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ουισκόνσιν να ενημερώνουν την οικογένεια, ότι η κορούλα τους είχε έξι με οκτώ εβδομάδες ζωής.

Αυτά τα συνταρακτικά νέα έκαναν τους γονείς να θέσουν έναν απλό στόχο: να γιορτάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 5α γενέθλια του παιδιού τους.

Είχε τα πιο όμορφα τελευταία γενέθλια η 5χρονη που χτυπήθηκε από τον παιδικό καρκίνο

Όταν οι φίλοι τους έμαθαν για τη διάγνωση, ένας από αυτούς πρότεινε να μαζευτούν κάρτες για τα γενέθλια του κοριτσιού. Μέσα από τα social media η ιδέα αυτή έγινε γνωστή στην πολιτεία, σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, αλλά και όλον τον κόσμο.

Έτσι, στις 16 Δεκεμβρίου, στα γενέθλια του κοριτσιού, πραγματοποίησαν μία γιορτή, όπου παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της οικογένειας, αλλά και απλοί άνθρωποι για να την κάνουν χαρούμενη.

Λίγες εβδομάδες μετά θα έφευγε για πάντα…

Είναι πραγματικά τόσο θλιβερό να βλέπεις ένα μικρό παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα να πεθαίνει με έναν τέτοιο άδικο τρόπο. Καλό Παράδεισο και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τους συγγενείς της. Να ζήσουν να την θυμούνται.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο