Γιορτή του πατέρα: 30 ευχές για τη σημερινή ημέρα

by Τόνια Τζαφέρη
Γιορτή του πατέρα: 30 ευχές για τη σημερινή ημέρα

Γιορτή του πατέρα: Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στους Πατέρες

Γιορτή του πατέρα: Μη την παραλείψεις σαν να είναι μια ακόμη απλή ημέρα. Ένα τηλεφώνημα, μια καλή κουβέντα ή έστω μια ευχή και μια αγκαλιά. Μπορούν σίγουρα να κάνουν την διαφορά και να είναι μια πράξη αγάπης. Πως τον σκέφτεσαι και τον εκτιμάς.

Η Ημέρα του Πατέρα ή Γιορτή του Πατέρα γιορτάστηκε πρώτη φορά στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Στην γιορτή του Πατέρα όλοι οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους, στείλτε τους τις πιο γλυκές, αληθινές και τρυφερές ευχές που έχουν γραφτεί για τους άντρες της ζωής μας. Τους μπαμπάδες.

Γιορτή Του Πατέρα: “Το Πιο Σημαντικό Έργο Που Ένας Πατέρας Μπορεί Να Κάνει Για Τα Παιδιά Του Είναι Ν΄ Αγαπάει Τη Μάνα Τους”

Οι Ομορφότερες Ευχές που Γράφτηκαν για τους Μπαμπάδες:

Αγαπημένε μου πατέρα, σήμερα που γιορτάζεις ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έκανες για μένα. Για όλες τις χαρούμενες στιγμές αλλά και για όλα όσα μου έμαθες όταν έκανα λάθη.

Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν αυτά που νοιώθω για σένα, πατέρα. Εύχομαι να είσαι πάντα δυνατός και υγιείς.

 Πατέρα ήσουν για μένα το καλύτερο στήριγμα στην ζωή μου. Χρόνια πολλά!

Αγαπημένε μου πατέρα εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δυνατός.

Πατέρα ήσουν πάντα το καλύτερο παράδειγμα για μένα. Σε ευχαριστώ.

Ακριβέ μου πατέρα ποτέ και τίποτα δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει την αγάπη σου. Χρόνια πολλά από το παιδί που σου άσπρισε τα μαλλιά.

Γιορτή του πατέρα: 30 ευχές για τη σημερινή ημέρα

Father and his daughter laughing and playing outside.

Ακριβέ μου πατέρα, όταν μεγαλώσω θέλω να σου μοιάσω. Στο μυαλό, στην καρδία και στην ψυχή! Για έμενα πατέρα μου είσαι το στήριγμα μου. Σε ευχαριστώ!

Πατέρα σ’ ευχαριστώ για την απλόχερη αγάπη που μου προσφέρεις. Χρόνια Πολλά για τη γιορτή του Πατέρα! Για μένα πατέρα, είσαι θεός μου.

Περισσότερες ευχές για την Γιορτή του Πατέρα

Καλέ μου πατέρα ξέρω ότι πάντα μπορείς να με καταλάβεις, ακόμα και αν ποτέ δεν σου εξήγησα. Καλέ μου πατέρα σ’ ευχαριστώ που στάθηκες κοντά μου στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Μπαμπά, το ξέρω πως είσαι σούπερ ήρωας στα κρυφά. Δεν ξέρω, όμως, ποιος από όλους! Χρόνια σου πολλά!

Πατέρα μου με ανάτρεψες, με δίδαξες, με έμαθες, με μεγάλωσες. Ανυπομονώ να σου τα ανταποδώσω όλα όταν κι αν ποτέ με χρειαστείς

Πάτερα πολύτιμε θησαυρέ του κόσμου όλου οδηγέ… Στην αγκαλιά σου μια στιγμή πάρε με να ξαποστάσω.. Πατέρα σ’ αγαπώ, γιατί ποτέ δεν μου κράτησες θυμό.

Γιορτή του πατέρα: 30 ευχές για τη σημερινή ημέρα

Πατερούλη μου, σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις για να μου δίνεις κουράγιο και δύναμη να προχωρώ στη ζωή. Τα λόγια είναι φτωχά για να αντικαταστήσουν αυτά που νοιώθω για σένα, πατέρα.

Χρυσέ μου πατερούλη η αγάπη μου και η σκέψη μου θα είναι πάντα κοντά σου.

Αποφθέγματα για τον Πατέρα Ο μπαμπάς μου με πήρε από το χέρι και μου έμαθε τον κόσμο. Κάποια μέρα θα βρω τον πρίγκιπα μου.

Ο μπαμπάς μου, όμως θα είναι πάντα ο βασιλιάς μου! Μπαμπάς ο πρώτος ήρωας του γιου! Η πρώτη αγάπη της κόρης.

Ο πραγματικά ευτυχισμένος άντρας είναι αυτός που όταν επιστέφει σπίτι η αγκαλιά του γεμίζει από τα παιδιά του. Ο νέος 18 χρονών λέει “Ο πατέρας μου δε ξέρει τίποτα”. Όταν γίνει 30 χρονών λέει “Κάτι ξέρει ο πατέρας μου”. 40 χρονών λέει “Να ρωτήσω και τον πατέρα μου”. Όταν γίνει 50-60 χρονών λέει “Να είχα και τον πατέρα μου να ρωτήσω”!

Προτεινόμενα