Γλυκά Νερά 40χρονη: Μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει για τη σχέση της με το δολοφόνο Μπάμπη

Γλυκά Νερά 40χρονη: Αποκαλύπτεται η σχέση της με τον δολοφόνο

Γλυκά Νερά 40χρονη: Οι αρχές συνεχίζουν να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν. Στην εκπομπή του MEGA «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, έγινε η αποκάλυψη της παρουσίας ενός τρίτου προσώπου στη σχέση του ζευγαριού. Η γυναίκα φαίνεται να είχε κάποιου είδους σχέση με τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αυτό που προσπαθούν να αποσαφηνίσουν οι αρχές, είναι εάν πρόκειται για απλή γνωριμία, επαγγελματική ή ερωτική σχέση. Η νέα αυτή πληροφορία έχει εγείρει νέα ερωτήματα κάνοντας τη λύση του μυστηρίου, ακόμα πιο δύσκολη. Οι έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας της Καρολάιν συνεχίζονται.

Τις πληροφορίες για την ύπαρξη της 40χρονης γυναίκας, τις είχαν η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν και οι νομικοί εκπρόσωποι της

Ο ρόλος της 40χρονης γυναίκας στο έγκλημα των Γλυκών Νερών

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός δήλωσε ότι «Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα». 

Η οικογένεια της Καρολάιν γνωρίζει πολλά περισσότερα για το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία. Ακόμα δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τις πληροφορίες που κατέχουν.

Η 40χρονη, η οποία συνδέεται με κάποιον τρόπο με τον 33χρονο συζυγοκτόνο, απάντησε μέσω του νομικού της εκπρόσωπου. Δήλωσαν, πως η γνωριμία της με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο δεν έχει ουδεμία σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Σκοπός είναι η διασαφήνιση της σχέσεως της 40χρονης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Παρότι έχει ξεκαθαριστεί ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία, οι αρχές θέλουν να βεβαιωθούν εάν η σχέση αυτή συνδέεται με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν,

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο