Γλυκά Νερά αποκάλυψη: Ποιους συνάντησε ο Αναγνωστόπουλος πριν δολοφονήσει την Καρολάιν

Γλυκά Νερά αποκάλυψη: Τι συνέβη πριν τη δολοφονία της Καρολάιν;

Γλυκά Νερά αποκάλυψη: Μέχρι και σήμερα οι αρχές αναζητούν τη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης και συζυγοκτόνος συνεχίζει να αποδίδει τα κίνητρα της δολοφονίας, στην κακή του στιγμή. Οι αρχές αναζητούν οικονομικά κίνητρα. Ερευνούν το έγκλημα, ως εκ προμελέτης.

Παράλληλα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί και στις επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Ποιους συνάντησε; Τι κινήσεις έκανε; Επιπλέον, η αγορά του οικοπέδου και η μεταβίβαση στο όνομα του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα, ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου, πριν από τη δολοφονία.

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα. Ο ανακριτής εστιάζει στη διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικό ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Τέλος, από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Οι αποκαλύψεις για την δολοφονία των Γλυκών Νερών στο 13:47

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο