Γλυκά Νερά δολοφόνοι: Αυτός είναι ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται ως δολοφόνος της Καρολάιν – Συνταρακτικές πληροφορίες

Γλυκά Νερά δολοφόνοι: Ο 36χρονος Γεωργιανός και το πλαστό διαβατήριο

Γλυκά Νερά δολοφόνοι: Σε λίγες ημέρες θα δοθεί η απάντηση που όλοι περιμένουμε. Το αν ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο το μεσημέρι της Κυριακής 16/5 στον Έβρο, ενδέχεται να είναι ένας από τους δολοφόνους της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει την Αστυνομία είναι το ότι τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται είχε εξαφανιστεί. Μάλιστα δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου. Εκεί όπου προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Το παρελθόν του 36χρονου Γεωργιανού που εξετάζεται ως πιθανός δολοφόνος στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο 36χρονος συμμετείχε σε άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Εκεί είχε βρεθεί DNA του και έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στον Έβρο.

Οι αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Related posts

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες