Γλυκά νερά δολοφόνοι: Το μοιραίο λάθος που έκαναν και θα οδηγήσει στη σύλληψή τους – Θέμα χρόνου το να τους πιάσουν

Γλυκά Νερά δολοφόνοι: Έκαναν λάθος που θα τους στοιχίσει

Γλυκά Νερά δολοφόνοι: Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές να έχουν στα χέρια τους τόσο μια σημαντική μαρτυρία ενός γείτονα, όσο και την κατάθεση του 32χρονου συζύγου της άτυχης Κάρολαϊν.

Η περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος για τους δολοφόνους των Γλυκών Νερών

Μετά και την περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος, ο σύζυγος της νεαρής Κάρολαϊν, εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως η ταυτοποίηση και η σύλληψη των δραστών του άγριου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είναι θέμα ημερών.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συμμορίες αλλοδαπών και εξετάζουν καρέ καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης έχει δει το πρόσωπο του ενός εκ των τριών δραστών και το έχει περιγράψει στις αρχές. Έτσι, η αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων και θεωρεί ότι οι εξελίξεις είναι ζήτημα χρόνου.

Ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την 20χρονη Κάρολαϊν, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν ως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Τι άλλο δήλωσε ο 32χρονος πιλότος για τους δολοφόνους των Γλυκών Νερών

Περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Σύμφωνα, πάντα, με την ΕΡΤ, δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο. Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του.

Πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι θα αφαιρούσαν και τη ζωή του 32χρονου από τη στιγμή που τόσο ο ίδιος, όσο και η Καρολάιν είδαν το πρόσωπο του δράστη. Οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά πίστεψαν ότι ο 32χρονος πιλότος πέθανε, καθώς είχε διαδοχικά λιποθυμικά επεισόδια την ώρα που ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

Γλυκά Νερά δολοφόνοι: Το κόκκινο αυτοκίνητο

Mια νέα μαρτυρία από γείτονα της 20χρονης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ένα κόκκινο αυτοκίνητο, μάρκας Audi, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, κινούνταν με ύποπτο τρόπο στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης οικογένειας, λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας.

Οι άνθρωποι του τμήματος ανθρωποκτονιών βρίσκονται ακόμα και τώρα στα γύρω οικόπεδα της περιοχής ψάχνοντας για στοιχεία, σπιθαμή προς σπιθαμή, ερευνώντας κάθε πιθανό ίχνος των αδίστακτων δολοφόνων.

Related posts

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα