Γλυκά Νερά εξελίξεις: Κυκλοφορούσε μόνο με λίγα ευρώ στην τσέπη η Καρολάιν – Ήταν πραγματικά “φυλακισμένη”

by Τόνια Τζαφέρη

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Κυκλοφορούσε μόνο με λίγα ευρώ στην τσέπη η Καρολάιν – Ήταν πραγματικά “φυλακισμένη”

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Υπάρχει άραγε πραγματική αιτία που κρύβεται πίσω από την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν; Την οποία διέπραξε ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος πιλότος είχε φροντίσει να χτίσει ένα «ιδανικό» προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με φωτογραφίες από μαγευτικούς προορισμούς και λόγια αγάπης προς την σύζυγό του.

Ωστόσο αυτό το προφίλ «κατέρρευσε» ολοκληρωτικά στις 11 Μάϊου. Και πλέον οι αστυνομικές Αρχές έχουν δώσει εντολή για άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του. Αλλά και των τραπεζικών λογαριασμών του.

Μάλιστα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί να καλύπτει ένα διάστημα έξι μηνών πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν, στις 11 Μάϊου.

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Κυκλοφορούσε μόνο με λίγα ευρώ στην τσέπη η Καρολάιν - Ήταν πραγματικά "φυλακισμένη"

Η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε “φυλακισμένη” σε μια ιδιότυπη φυλακή. Στην οποία την κρατούσε πλήρως εξαρτημένη συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ο σύζυγός της. Μακρυά από φίλους και συγγενείς, η μοναδική της συντροφιά ήταν το σκυλάκι της. Ενώ μιλούσε με μια γειτόνισσα και μια φίλη της, χωρίς να μοιράζεται ωστόσο μαζί τους τα προσωπικά της.

Η κοπέλα είχε αποφασίσει ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι έπρεπε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα η απόφασή της αυτή δεν συνδέεται με την ψυχολογική επιβάρυνση από την άτυχη κατάληξη που είχε η πρώτη της εγκυμοσύνη. Ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γέννηση της μικρής Λυδίας, αλλά από τον χαρακτήρα του συζύγου της.

Η άτυχη Καρολάιν φέρεται να συνειδητοποίησε πως ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της δεν ήταν αυτό που έδειχνε ή παρουσίαζε σε τρίτους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τον Δεκέμβριο του 2020 είπε σε φιλικό της πρόσωπο ότι έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει. Καθώς το τελευταίο διάστημα ένιωθε απέχθεια για τον σύζυγό της. Σε αυτό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχαν συντελέσει τα σημάδια, τα οποία είχε δει και σχετίζονταν με συγκεκριμένες συμπεριφορές του πιλότου.

Ακόμη περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

Η γενναία οικονομική στήριξη που λάμβανε το ζευγάρι από τους γονείς της ήταν ακόμη ένα στοιχείο που συνηγορούσε στους προβληματισμούς της για τον Μπάμπη. Από το περιβάλλον της αδικοχαμένης κοπέλας γνωστοποιήθηκε ότι οι γονείς της έδιναν 1.000 ευρώ το μήνα “διατροφή” στο ζεύγος. Ενώ είχαν συνεισφέρει τα μέγιστα και για την αγορά του οικοπέδου στη Διώνη. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα χρήματα αυτά τα διαχειριζόταν ο 33χρονος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή κοπέλα δεν είχε στην τσέπη της κάθε φορά παρά μόνο λίγα ευρώ. Ενώ ένιωθε “ριγμένη” και από την συνεισφορά των γονιών του συζύγου της.

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται οι απαντήσεις από την έρευνα που θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη. Επίσης έχει ήδη ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη σχετικά με την κάμερα. Από αυτήν θα φανεί η ακριβής ώρα που ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Η ανάκριση αναμένεται να συνεχιστεί μετά τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα κριθούν μάρτυρες, μεταξύ των οποίων η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Οι έρευνες στρέφονται και στην ύπαρξη ενός “τρίτου προσώπου”, μιας γυναίκας, η οποία φέρεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον του δράστη. Ο Μπάμπης φαίνεται πως την έβλεπε αρκετά συχνά, ωστόσο η 20χρονη φερόταν πεπεισμένη ότι δεν συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν