Γλυκά Νερά: Φως στη δολοφονία της Καρολάιν από τον τραπεζικό λογαριασμό του Μπάμπη

Γλυκά Νερά: Φως στη δολοφονία της Καρολάιν από τον τραπεζικό λογαριασμό του Μπάμπη

Γλυκά Νερά: Ο τραπεζικός λογαριασμός του δολοφόνου θα ρίξει φως στη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν θα το δείξουν, οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μέρα με τη μέρα έρχονται εξελίξεις και νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Πολύ σύντομα θα γνωστοποιηθεί ο πραγματικός λόγος της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας φέρεται να μην έχει πειστεί από τις εξηγήσεις που έδωσε ο 33χρονος πιλότος. Αναζητά τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας.

η οικογένεια της Καρολάιν είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα “δείξουν” το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία. Τα στοιχεία είχε αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, .

Μάλιστα, είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δολοφόνος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη. Η γυναίκα προέρχονταν από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη. Δεν είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Φως στη δολοφονία της Καρολάιν από τον τραπεζικό λογαριασμό του Μπάμπη

Απαντήσεις θα δώσει ο τραπεζικός λογαριασμός για το έγκλημα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, στις 15 Ιουλίου ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση θα έχει στα χέρια του, τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος. Η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα