Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική ανακάλυψη της Καρολάιν για τον πιλότο που οδήγησε στη δολοφονία της

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική ανακάλυψη της Καρολάιν για τον πιλότο που οδήγησε στη δολοφονία της

Γλυκά Νερά: Η ανακάλυψη της Καρολάιν που οδήγησε τον πιλότο στη δολοφονία της

Γλυκά Νερά: Αν και έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες το στυγερό έγκλημα και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης παραμένει μεγάλο.

Εκτενείς αναφορές στην υπόθεση κάνουν και τα βρετανικά ΜΜΕ. Μην ξεχνάμε ότι η άτυχη Καρολάιν είχε καταγωγή από τη Βρετανία και τις Φιλιππίνες. Οι εφημερίδες εκεί δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Μία ανακάλυψη της Καρολάιν για τον σύζυγό της αποτελεί ίσως το κίνητρο πίσω από το στυγερό έγκλημα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η 20χρονη κοπέλα έμαθε ότι ο 33χρονος πιλότος είχε εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα το βρετανικό μέσο αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών. Όπως επισημαίνει η «Mirror», οι έρευνες των αρχών στρέφονται γύρω από την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού.

Όπως σημειώνεται, υπάρχουν προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο πιλότος τα χρήματα για την πολυτελή ζωή που έκαναν και τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό. Λίγο καιρό πριν τον φόνο το ζευγάρι είχε αγοράσει σπίτι αξίας 170.000€ ενώ είχε κάνει διακοπές στο Ντουμπάι.

Κάπως έτσι δημιουργούνται οι υποψίες ότι τα χρήματα προέρχονταν από ύποπτες συναλλαγές του συζυγοκτόνου. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι πιθανό η κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο σύζυγός της.

Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε στην Mirror σχετικά με αυτό πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Πρόσθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται στη χώρα μας σχετικά με το θέμα.

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική ανακάλυψη της Καρολάιν για τον πιλότο που οδήγησε στη δολοφονία της

Προτεινόμενα