Γλυκά Νερά: Μίλησε ο 32χρονος πιλότος για τη μοιραία βραδιά της δολοφονίας της Καρολάιν! Σε αυτόν αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος τι συνέβη

Γλυκά Νερά: Σε ποιον αποκάλυψε ο Αναγνωστόπουλος τι συνέβη τη μοιραία βραδιά της δολοφονίας της Καρολάιν;

Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών. Αποκαλύψεις «βόμβα» για το στυγερό έγκλημα. Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, μπαίνουν σε νέα τροχιά μετά την προανακριτική διαδικασία. Τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στα χέρια του ανακριτή, όλα τα στοιχεία που θα φωτίσουν το κίνητρο πίσω από το ειδεχθές έγκλημα του 33χρονου πιλότου.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου. Είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον ανακριτή», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, θα δείξουν κατά πόσο το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε το καυστικό υγρό (βιτριόλι και υγρά μπαταρίας) στους ιεράρχες της μονής Πετράκη. Οι δύο τους είχαν έρθει κοντπά πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Σε ποιον μίλησε ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών;

Τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για εξομολόγηση από τον ιερέα στον πιλότο. Ο δικηγόρος του πρώτου τα διαψεύδει:

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια. Δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Γλυκά Νερά: Τις επόμενες ημέρες, όλες οι αποκαλύψεις για το κίνητρο πίσω από το στυγερό έγκλημα

Σύμφωνα με τις αναφορές μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όχι μόνο δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τις συνέπειες της πράξης του, αλλά αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.

Μάλιστα, όταν έμαθε για τα επαγγέλματα μέσα στις φυλακές, δεν δίστασε να κάνει μέχρι και χιουμοράκι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Τους ρώτησε “Θέση πιλότου έχετε για μένα;”. Όπως τονίζεται, μάλιστα, ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φέρεται σαν να βρίσκεται σε κατασκήνωση. Θεωρεί, πως έχει βρεθεί σε ένα μέρος για να περάσει καλά. Όχι στην φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου του.

Σε τρεις όμως ημέρες, ο ανακριτής, που έχει αναλάβει περαιτέρω την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, σηκώνει και πάλι τα μανίκια πιάνει δουλειά. Αναμένεται να καλέσει για καταθέσεις πολύ κόσμο που γνώριζε πράγματα για το ζευγάρι. Σύντομα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση του και πιθανώς να μην έχει χρόνο για χιούμορ.

Επίσης, ο ανακριτής θα έχει στα χέρια του τα συμπεράσματα και τις αναλύσεις-πορίσματα του αρμοδίου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για τα ηλεκτρονικά ευρήματα. Δεν αποκλείεται ο Μπάμπης να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα