Γλυκά Νερά: Νέα εξέλιξη! Ο σύζυγος της Καρολάιν αναγνώρισε τι γλώσσα μιλούσαν οι δολοφόνοι

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Ανανγώριση της γλώσσας των δραστών από το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Συνεχίζουν οι άνδρες της αστυνομίας την προσπάθειά του ώστε να ανακαλύψουν τα άτομα που αφαίρεσαν την ζωή από την 20χρονη Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Ο 32χρόνος πιλότος έχει καταθέσει στις Αρχές, ότι άκουσε τους δολοφόνους της συζύγου του να μιλούν σε ξένη γλώσσα. Μετά από προσπάθειες και του ιδίου αλλά και των Αρχών, ο άνδρας κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για Αλβανικά.

Εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών: Κοντά στους δράστες οι αρχές

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Και αυτό αφού ο κύκλος των υπόπτων περιορίζεται πλέον σε 10-15 άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν.

Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Εξετάζεται, επιπλέον, η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου που φαίνεται να έχει όμοια χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτής του 33χρονου πιλότου, συζύγου της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε πως το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018 ο ίδιος με τη σύζυγό του έπεσαν θύμα παρόμοιας ληστείας.

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια. Και αυτό επιτείνει το γεγονός ότι είναι ίδια γιατί εγώ ήρθα στα χέρια μαζί τους.»

Ο άτυχος άνδρας ήταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι μαζί με τη σύζυγό του όταν εισέβαλαν οι τρεις ληστές.

Οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Είχε ύψος γύρω στο 1.70, εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο και μελιά μάτια.

«Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός. Αρχηγός ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα έπεσα αναίσθητος.», αποκάλυψε.

Το ζευγάρι σώθηκε από καθαρή τύχη, καθώς οι ληστές διψούσαν για αίμα και ήταν έτοιμοι για όλα.

Εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών: Αυτοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο

Σύμφωνα με το OPEN, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι Αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται, Μάλιστα από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό, με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Oi αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί. Ένας από αυτούς τους υπόπτους ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.

Την ίδια ώρα ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Όπως έχει γίνει γνωστό στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν, ενώ οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα