Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαβάζει μέσα στο κελί και ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διακόπηκε η δίκη του δολοφόνου για τις 28 Μαρτίου

Η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκάλυψε πως ο δολοφόνος της Κάρολαϊν ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες ενώ η δίκη του διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου.

Με την έναρξη της δίκης υπέβαλε αίτημα αναβολής η νέα συνήγορος του 34χρονου πιλότου, Κατερίνα Μαυροειδή, είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία. Έθεσε, επίσης, θέμα της επίδοσης της κλήσης στον εντολέα της. Ο εισαγγελέας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου αναφέροντας πως είναι «κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτέων υποθέσεων».

Μάλιστα, η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε ότι «ο ίδιος εκτίει την ποινή του, την υπέρτατη των ποινών, έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις αποφάσεις και ζητούσε απλά να του δοθεί η δυνατότητα να ασκήσει όλα του τα δικαιώματα για μια δίκαιη δίκη. Ο εντολέας μου περίμενε και περιμένει την έκβαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, είναι ψύχραιμος. Εργάζεται στη φυλακή, έχει άριστη συμπεριφορά και διαγωγή και μελετά για να δώσει Πανελλήνιες τον Ιούνιο».

Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπάει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να μειώσει την ποινή των ισοβίων, με τη δίκη να ξεκινάει εκ νέου στις 28 Μαρτίου, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή στην οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς. Ο πατέρας του θύματος, Ντέιβιντ Κράουτς, ήταν εκτός εαυτού με τον 34χρονο κατηγορούμενο, ενώ την πρώτη του αντίδραση κατέγραψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ενδεικτική της οργής του, η ατάκα που είπε για τους συζυγοκτόνους. Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κράουτς, όσοι διαπράτουν εγκλήματα ανάλογα με αυτά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κατατάσσονται μαζί με τους παιδεραστές.

«Είναι απολύτως απεχθές ο δολοφόνο της κόρης μου να προσπαθεί να μειώσει την ποινή φυλάκισής του λόγω της “καλής του συμπεριφοράς”. Το έγκλημα που διέπραξε ο δολοφόνος, αυτό της γυναικοκτονίας είναι ένα αηδιαστικό έγκλημα που πρέπει να αξίζει ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία», φέρεται να έχει πει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές. Νομίζω ότι θα είναι μία θλιβερή ημέρα για τις γυναίκες, όταν ο δολοφόνος μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας που κοιμόταν με το παιδί της, θα εκτίσει κάτι λιγότερο από την πλήρη ποινή φυλάκισής του. Ο άνδρας αυτός είναι κάτω από την περιφρόνηση», πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό