Γλυκά Νερά: O συζυγοκτόνος βάζει νερό σε γατάκια μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Γλυκά Νερά: Η ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Γλυκά Νερά: Ένα ντοκουμέντο από την ζωή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καραλάιν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στις αποκλειστικές εικόνες της έκτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται. Ο πιλότος φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης.

Μάλιστα στο οπτικό ντοκουμέντο, ο 33χρονος φαίνεται «φιλόζωος» που νοιάζεται ακόμη και για τα γατάκια της φυλακής. Παρά το γεγονός ότι είχε πνίξει με τα χέρια του τον σκύλο της οικογένειας.

Η κάμερα του σταθμού κατέγραψε τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να περιφέρεται στον χώρο όπου προαυλίζεται. Με ένα μπουκάλι νερό, με το οποίο γεμίζει ένα πήλινο κεσεδάκι στο οποίο πίνουν γάτες των φυλακών για να δροσιστούν.

Μία εικόνα βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα αισθήματα ενός «φιλόζωου». Καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να σκοτώσει το σκυλί που είχε με την Καρολάιν, στο πλαίσιο της «σκηνοθεσίας της δήθεν ληστείας» στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Μέσα στο κελί, ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία. Την κόρη του και για την κηδεμονία. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο δολοφόνος της 20χρονης μαζεύει κάποιο σεντόνι από την μπουγάδα που είχε απλώσει. Στο ίδιο σκοινί διακρίνονται και κάποια άλλα ρούχα.

Η ζωή του δολοφόνου των Γλυκών Νερών στις Φυλακές Κορυδαλλού

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο