Γλυκά Νερά: Προϊστάμενος έσπασε τη μύτη διανομέα κούριερ επειδή παρέδωσε τις μισές παραγγελίες

Γλυκά Νερά: Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και υπέβαλε μήνυση στο αφεντικό του

Γλυκά Νερά: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην περιοχή των Γλυκών Νερών στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes.gr, προϊστάμενος γνωστής εταιρίας κούριερ έσπασε τη μύτη ενός διανομέα. Η αιτία ήταν το γεγονός ότι ο διανομέας παρέδωσε μόνο τις 70 από τις συνολικά 160 παραγγελίες που του είχαν ανατεθεί μέσα στη μέρα!

Ο διανομέας είναι άνθρωπος με 20ετή εμπειρία στην εν λόγω εργασία. Ο ίδιος ειδοποίησε την εταιρία ότι λόγω της κακοκαιρίας δε θα μπορούσε να μεταφέρει όλα τα δέματα μέσα στη μέρα. Παρέδωσε λοιπόν 70 από τα 160 δέματα. Ο προϊστάμενός του αδιαφόρησε για τις δυσκολίες της κακοκαιρίας και απαίτησε να παραδοωούν όλα τα δέματα εγκαίρως.

Εκείνη τη στιγμή ο εργαζόμενος διανομέας μέσα στην απόγνωσή του είπε «Να τα παραδώσεις εσύ!». Τότε ο προϊστάμενος του έδωσε μπουνιά στη μύτη και του την έσπασε.

Γλυκά Νερά: Επεισόδιο με προϊστάμενο εταιρίας κούριερ και διανομέα

Ο οργισμένος διανομέας που δέχτηκε χειροδικία από τον προϊστάμενό του σε εταιρία ταχυμεταφορών στην περιοχή Γλυκών Νερών υπέβαλε μήνυση

Αμέσως μετά τη γροθιά στη μύτη, ο διανομέας κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση. Η αστυνομία προέτρεψε το θύμα να πάει στη ΓΑΔΑ ώστε να να καταγγείλει το περιστατικό και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Πράγματι ο διανομέας πήγε στη ΓΑΔΑ, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του προϊσταμένου του. Ύστερα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για να λάβει περίθαλψη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα