Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για μια νέα ζωή

by Εύα Ζαχαριάδη

Γλυκά Νερά: Στην γενέτειρα της η μητέρα της Καρολάιν μαζί με την μικρή Λυδία

Από την περασμένη Κυριακή (9/10), η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν μαζί με την 2 ετών Λυδία βρίσκονται στις Φιλιππίνες. Οι γονείς της Καρολάιν είχαν κάνει ξεκάθαρο πως η μικρή Λυδία θέλουν να μεγαλώσει μακριά από την σκία της δολοφόνιας της μητέρας της.

Όπως αναφέρει το The Newspaper.gr, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για μια νέα ζωή

Πλέον προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η μικρή Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Τέλος σημειώνεται ότι αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo