Γλυκά Νερά: «Στον πιλότο θα αφαιρέσουν τη γονική μέριμνα και κάθε επικοινωνία με το παιδί»

by Τόνια Τζαφέρη

Γλυκά Νερά: Δεν θα επιτραπεί καμία επικοινωνία στον πιλότο με το παιδί

Γλυκά Νερά: Αμέσως μετά την ομολογία του και την εξέλιξη της υπόθεσης. Τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πέφτουν στο 11 μηνών μικρό κοριτσάκι την Λυδία. Προς το παρόν την μικρή φροντίζουν οι γονείς του πιλότου. Ενώ τα σενάρια για το τι τελικά θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων, είναι πολλά. Όπως και οι επιλογές για την μέριμνα της μικρής. Έχει μάλιστα ακουστεί και το σενάριο, να φύγει για Φιλιππίνες στην ετεροθαλή αδερφή της Κάρολαιν.

Στο μεταξύ ο 32χρονος πιλότος, φαίνεται ψύχραιμος με μοναδικό του άγχος την μέριμνα του παιδιού. Ζήτησε μάλιστα την επιμέλεια για όταν αποφυλακιστεί. Αλλά ακόμη και όταν φυλακιστεί θέλησε να βρίσκεται όσο πιο κοντά στο παιδί του γίνεται.

Γλυκά Νερά: Δεν θα επιτραπεί καμία επικοινωνία στον πιλότο με το παιδί

Τα πράγματα όμως δεν φαίνεται να είναι έτσι. Ο κ. Αγαπηνός μίλησε στο «Ευτυχείτε» σχετικά με το ζήτημα της συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας. Αλλά και στο κατά πόσο θα αναγνωριστούν στον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ελαφρυντικά.

«Θα υπάρξουν αποφάσεις των αρμοδίων θεσμικών οργάνων. Και κρίνω ότι προς το παρόν θα αποφανθούν την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα. Έτσι, δεν θα τίθεται θέμα ευνοϊκής μεταχείρισης. Καθώς δεν θα θεωρείται ότι έχει γονεϊκά καθήκοντα.

Πιστεύω ότι θα απαγορευθεί κάθε επικοινωνία ανάμεσα στο παιδί και στον πατέρα. Ο πατέρας μπορεί να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού μόλις βγει από τη φυλακή, αλλά οι πιθανότητες μίας τέτοιας δικαίωσης είναι μηδενικές», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα