Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας – Τους παρακαλούσαμε να μην μας κάνουν κακό

by Αντώνης Βαλμάς

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο 33χρονος

Γλυκά Νερά: Ράκος είναι ο 33χρονος πιλότος που είδε δυο αδίστακτους δράστες να εισβάλουν σπίτι του κι αφού πρώτα κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, στη συνέχεια ακινητοποίησαν τον ίδιο και δολοφόνησαν τη σύζυγό του μπροστά στο 11 μηνών βρέφος τους.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας

Το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό με τη βαναυσότητα που κινήθηκαν οι δράστες.

Οι πρώτες δηλώσεις του 33χρονου από την τραγωδία των Γλυκών Νερών

Το απόγευμα της Τρίτης (11.05) ο 33χρονος επέστρεψε συντετριμμένος στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Ένα ανθρώπινο ράκος που με δυσκολία κατάφερε να παραμείνει όρθιος, που όμως είχε τη δύναμη ψυχής να μιλήσει και στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι και να πει μεταξύ άλλων πως «αυτό που ζήσαμε να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος».

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας

«Θα τους πιάσουνε. Είμαι σίγουρος ότι η αστυνομία ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της», είπε ο πιλότος ελικοπτέρων και πρόσθεσε πως «τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς». Στη συνέχεια, εμφανώς συγκλονισμένος από όσα βίωσε αποχώρησε από το σημείο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν