Γλυκά Νερά: Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στον δολοφόνο της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία των αρχών για τον δολοφόνο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Πολύ κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου της 20χρονης, βρίσκονται οι Αρχές. Η νεαρή κοπέλα έσβησε με μαρτυρικό θάνατο, δίπλα στην 11 μηνών κόρη της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αστυνομικές Αρχές, έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία που φέρνουν την ανατροπή στην υπόθεση.

Οι Αρχές μέχρι σήμερα πίστευαν ότι το σπίτι της οικογένειας είχε γίνει στόχος αλλοδαπών κακοποιών που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα. Κάπως έτσι προσπαθούσαν να συνδέσουν την υπόθεση με άλλες, που δεν είχαν εξιχνιαστεί και είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχουν στα χέρια τους ευρήματα ικανά, να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τρία είναι τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του δολοφόνου. Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών ξεκαθάρισαν τι συνέβη με τις κάρτες από τις κάμερες ασφαλείας.

Τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Σημειώνεται ότι οι κάρτες είχαν αφαιρεθεί μυστηριωδώς, χωρίς να καταγράψουν το παραμικρό από όσα τραγικά συνέβησαν στη μεζονέτα. Οι Αρχές, μέσω εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, βρήκαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης, μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Το τρίτο στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του δολοφόνου, έχει να κάνει με το κίνητρο. Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το πραγματικό κίνητρο του φρικιαστικού εγκλήματος που σόκαρε την Ελλάδα. Τελικά, ο λόγος του στυγερού εγκλήματος είναι διαφορετικός από αυτόν που είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο