Gulf Air πτήσεις: Ιστορική συνεργασία – Ξεκινούν πτήσεις Μπαχρέιν – Τελ Αβίβ

Gulf Air πτήσεις: Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν και η EL AL Airlines υπογράφουν συνεργασία

Gulf Air πτήσεις: Ξεκίνημα μιας ιστορικής συνεργασίας από Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν και η EL AL Airlines, η εθνική αεροπορική εταιρεία του Ισραήλ. Η σημαντική αυτή συνεργασία αρχίζει μετά την υπογραφή μνημονίου συμφωνίας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι υπογραφές για το μνημόνιο έλαβαν μέρος στο Hilton Τελ Αβίβ. Την συμφωνία την επικύρωσαν, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gulf Air HE Zayed R. Alzayani και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EL AL Airlines κ. David Brodet .

Μετά την ανακοίνωση ειρήνης μεταξύ Μπαχρέιν και Ισραήλ ανακοινώθηκε η έναρξη πτήσεων της Gulf Air

Επίσης ο κ. Alzayani ανακοίνωσε στην τελετή ότι θα αρχίσουν οι απευθείας πτήσεις της Gulf Air. Οι πτήσεις θα έχουν προορισμό το Τελ Αβίβ και θα ξεκινήσουν από τις 7 Ιανουαρίου του 2021. Υπό την επιφύλαξη κυβερνητικών εγκρίσεων θα πραγματοποιούνται 2 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η συμφωνία για την υπογραφή του μνημονίου και η αναγγελία ανακοίνωσης της αεροπορικής εταιρείας ακολουθεί την πρόσφατη ανακοίνωση ειρήνης. Συμφωνία ειρήνης μεταξύ του Βασιλείου του Μπαχρέιν και του Κράτους του Ισραήλ και των πολιτικών, εμπορικών και πολιτικών αεροπορικών συμφωνιών που υπογράφηκαν πρόσφατα μεταξύ των δύο χωρών.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα