Γυναίκα φώναζε στον Τρίπρα στην Εύβοια: « Γιατί ήρθατε; Το θεωρώ κοροϊδία»

Αλέξης Τσίπρας: Αντιμέτωπος με την οργή κατοίκων στη βόρεια Εύβοια

Αλέξης Τσίπρας: Ολόκληρη η χώρα και πόσο μάλλον η Βόρεια Εύβοια δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ τις τελευταίες 10 ημέρες σχεδόν. Όπου πύρινα μέτωπα ξεσπούν και αναζωπυρώνονται καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα τους. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική, ενώ οι κάτοικοι πλήρως απελπισμένοι. Βλέποντας μπροστά στα μάτια τους να χάνονται οι περιουσίες του και να πρέπει να τις εγκαταλείψουν προκειμένου να σωθούν.

Πριν από λίγες ημέρες, στην πυρόπληκτη Εύβοια έφτασε και ο πρώην πρωθυπουργός, Τσίπρας. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων, όπως φαίνεται και σε βίντεο.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το EviaZoom.gr, φαίνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πηγαίνει να χαιρετήσει μία γυναίκα κάτοικο, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να τον χαιρετήσει.

«Γεια σας, δεν χαιρετάω, γιατί ήρθατε; Εγώ θα προτιμούσα να μην έρθετε, γιατί το θεωρώ κοροϊδία, ειλικρινά, κοροϊδία…», του είπε μεταξύ άλλων.

Αμήχανος ο Αλέξης Τσίπρας, της απάντησε ότι πήγαν να δουν την καταστροφή, λέγοντας «σας καταλαβαίνω απόλυτα, και την οργή και τον θυμό σας απέναντι σε όλους…».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο