Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 41χρονης Βίκυς – «Άφησε τρία κοριτσάκια ορφανά»

by Εύα Ζαχαριάδη

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο αντίο της 41χρονης Βίκυς

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της, μπροστά στην κόρη της, στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Λύγισαν και οι πέτρες από το βαρύ πένθος για την αδικοχαμένη μητέρα.

«Σήμερα Παρασκευή τελέσθηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της άτυχης 41χρονης Βίκυς στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στο Λιβάδι Ελασσόνας.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της 41χρονης Βίκυς – «Άφησε τρία κοριτσάκια ορφανά»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η δήλωση του θείου της αδικοχαμένης μητέρας

«Η ανιψιά μου ήταν από τα καλύτερα κορίτσια που υπάρχουν. Με τη δουλειά της, με τα κοριτσάκια της. Τα είχε όλα στρωμένα και ξαφνικά έχασε τη ζωή της από έναν τρελό. Τον αγαπούσε έλεγε. Και τον είχε βοηθήσει πολύ σε δύσκολες στιγμές του» είπε στο newsit.gr, o θείος της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Η ανιψιά μου τον τάιζε, η ανιψιά μου τον κοίμιζε. Όλα αυτή τα έκανε. Και αυτός την απειλούσε, της φερόταν άσχημα. Ερχόταν εδώ στο χωριό και φαινόταν ότι ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Όλοι τον ξέραμε. Όλα τα περιμέναμε από αυτόν. Η ανιψιά μου είχε καλέσει πολλές φορές και την αστυνομία για να την βοηθήσει, αλλά δεν γλίτωνε από αυτόν» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας ο Γρηγόρης Μπαζούκης, μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε την τραγική είδηση. «Την κυνηγούσε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Μέχρι που πήρε το όπλο, μπήκε στο μαγαζί και την σκότωσε μπροστά στα κορίτσια της. Και το ένα τραυματίστηκε. Όταν ακούσαμε ότι την χτύπησε, όλοι προσευχόμασταν να είναι ελαφρά και να σωθεί. Όμως δεν τα κατάφερε και την χάσαμε από τα χέρια αυτού του αλήτη. Έμειναν ορφανά τα κοριτσάκια της και εμείς πονάμε. Χάσαμε το πιο καλόκαρδο, το πιο χαμογελαστό παιδί που τους βοηθούσε όλους» κατέληξε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo