«Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε με Pfizer και έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα! Γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»

by Τόνια Τζαφέρη

Το δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας της 19χρονης Άννας

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου όταν η 19χρονη Άννα ‘’εξαναγκάστηκε’’ να εμβολιαστεί προκειμένου να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο της, χωρίς να δίνει 80 ευρώ για τα rapid test. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα, η ζωή της έχει αλλάξει, αφού η παρενέργεια του εμβολίου εξακολουθεί ακόμη να την ταλαιπωρεί.

Για την περιπέτεια της υγείας της κόρης της μιλάει η Ρένα Γρίβα, μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer.

«Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε με Pfizer και έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα! Γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»

Όπως περιγράφει η μητέρα της, ο μηνιαίος προϋπολογισμός για τα rapid test ανερχόταν στα 80 ευρώ, ποσό που η οικογένεια δεν μπορούσε να πληρώνει και έτσι η 19χρονη Άννα προγραμμάτισε το ραντεβού της.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η μητέρα της φοιτήτριας μιλώντας στο zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Άννα εμβολιάστηκε τις 2 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι. Το νεαρό κορίτσι από τη δεύτερη μέρα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο και έντονη ατονία που την έριξε σε λήθαργο. Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, η 19χρονη η οποία είχε ακόμα τις ίδιες παρενέργειες, αναζήτησε γιατρό καθώς είχαν πρηστεί οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης.

Η 19χρονη έπαθε ”αντιδραστική λεμφαδενίτιδα” από το εμβόλιο

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο της είχε προκαλέσει «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα». Η μητέρα της μετά από πολύ κόπο κατάφερε να επικοινωνήσει με την εταιρεία της Pfizer και ενημερώθηκε ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολιασμού.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι μια παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν της εξήγησε τι έχει συμβεί ζητώντας να εξετάσει το παιδί της, ενώ όταν απευθύνθηκε σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και συστημικά ΜΜΕ, αρνήθηκαν να την ακούσουν.

Η 19χρονη Άννα αυτή τη στιγμή ακολουθεί αγωγή με αντιβίωση η οποία όπως λέει η μητέρα της δεν την έχει βοηθήσει ακόμα. Το άγχος και η οργή κατακλύζουν την οικογένεια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo