Η 20χρονη κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου άνοιξε την δική της επιχείρηση

by Ioanna Themistocleous
Η 20χρονη κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου άνοιξε την δική της επιχείρηση

Την δική της επιχείρηση άνοιξε η Δέσποινα Γιαννακοπούλου. Πρόκειται για την κόρη του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η 20χρονη ίδρυσε την εταιρεία DG Private, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού, της μόδας και των καλλυντικών. Έδρα της DG Private είναι τα γραφεία της DPG Media στην Κηφισιά.

Κύρια δραστηριότητά της εταιρίας ορίζεται το λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού. Ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί σε μία πληθώρα αντικειμένων, όπως το λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού, τη λιανική πώληση αθλητικών ειδών παιχνιδιών κάθε είδους, την πώληση ενδυμάτων, την παροχή επιχειρηματικών συμβουλών και άλλων συμβουλών διαχείρισης, στο εμπόριο δερμάτινων ειδών, ειδών καλλωπισμού, καλλυντικών, στη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, τις αθλητικές δραστηριότητες, τη διασκέδαση και τέλος την ψυχαγωγία.

Η εταιρεία συστάθηκε με μετοχικό κεφάλαιο το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ.

Σε τραγική κατάσταση η Αλιόνα Αμπράμοβα: Πέθανε ο πλούσιος σύντροφός της, έμεινε άφραγκη και γύρισε αγνώριστη

The Voice: «Μου λείπεις φιλαράκι» – Η άδεια καρέκλα και η συγκίνηση με το τρέιλερ για τον Μαζωνάκη

Κρίνο και Αγκάθι: Σκλίβας και Λευκή συμμαχούν και καταστρέφουν τους Αρβανιταίους

Ανατριχίλα: Αυτό ήταν το ιδιαίτερο τάμα που είχε στο σπίτι του ο Γιώργος Μαζωνάκης – Ήταν διαβασμένο για να σκορπάει το κακό

Έκτακτο για Μαζωνάκη: Τα αποκάλυψε όλα ο προμηθευτής του απινιδωτή – «Από την αρχή της κλήσης ήμουν σε ανοιχτή ακρόαση…»

Προτεινόμενα