Η 22χρονη νταντά που αποπλάνησε και έμεινε έγκυος από 11χρονο αγόρι το οποίο πρόσεχε

by Newsroom i-diakopes.gr
Η 22χρονη νταντά που αποπλάνησε και έμεινε έγκυος από 11χρονο αγόρι το οποίο πρόσεχε

Η σοκαριστική ιστορία της Μαρίσας Μόουρι που αποπλάνησε 11χρονο και έμεινε έγκυος

Μια ιστορία που σοκάρει και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τρελή αφού το θέμα αυτό φαίνεται απίστευτο. Όμως δυστυχώς, είναι αλήθεια πως η 22χρονη Μαρίσα Μόουρι «ερωτεύτηκε», αποπλάνησε το 11χρονο αγόρι που πρόσεχε όταν έλειπαν οι γονείς από το σπίτι και έμεινε έγκυος από το παιδί.

Η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας Μακμπράιντ το 2013 και οι ώρες που περνούσε με τον Κρις, τον γιο που φιλούσε, ήταν πολλές, αφού οι γονείς του έλειπαν από το σπίτι πολλές ώρες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Μαρίσα κατάφερε να κάνει τον νεαρό να την εμπιστευθεί και έτσι προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του. Στην αρχή ήταν απλά αγγίγματα, αλλά στην πορεία έσκασε σαν βόμβα η ανακοίνωση από τη νταντά ότι είναι έγκυος και ο πατέρας είναι το 11χρονο αγόρι.

Η 22χρονη νταντά που αποπλάνησε και έμεινε έγκυος από 11χρονο αγόρι το οποίο πρόσεχε

Η σοκαριστική ιστορία της 22χρονης νταντάς που έμεινε έγκυος από 11χρονο

Όπως υπογράμμισε η μητέρα του αγοριού «ένιωθα ένοχη που άφησα αυτή τη γυναίκα να μπει στην οικογένειά μου και να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του παιδιού ζήτησαν τεστ DNA, το οποίο απέδειξε ότι ο Κρις είναι ο πατέρας.

Η 22χρονη νταντά μπήκε φυλακή για τις πράξεις της με το 11χρονο αγόρι

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με την νταντά να καταδικάζεται σε 20 χρόνια φυλάκιση, αλλά το μωρό που γεννήθηκε μεγαλώνει με την οικογένεια του Κρις, αφού ο νεαρός αναγνώρισε το παιδί, έπειτα από τα αποτελέσματα του DNA.

Προτεινόμενα