Η αλήθεια για τη διάσωση της 3χρονης στο Αντίρριο: Πως γλίστρησε από τα χέρια του μπαμπά της (video)

by Αντώνης Βαλμάς

Αντίρριο 3χρονη: Όλη η αλήθεια για το περιστατικό

Αντίρριο 3χρονη: Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν τους γονείς της τρίχρονης μικρής για εγκατάλειψη, για το περιστατικό στο Αντίρριο. Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική, αφού η μικρούλα γλίστρησε από τα χέρια του πατέρα της, όσο κολυμπούσαν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο npress.gr, οι γονείς είχαν το μικρό παιδί συνεχώς στην προσοχή τους.

Ο πατέρας έπαιζε στην θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό, όταν ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Αντίρριο 3χρονη: Η Αλήθεια! Έτσι γλίστρησε από τα χέρια του μπαμπά της

Όλοι όσοι βρίσκονταν στην θάλασσα, έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Πολλοί από αυτούς που προσπάθησαν να πιάσουν το φουσκωτό, φοβήθηκαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Οι γονείς ειδοποίησαν αμέσως το λιμενικό και δύο φέρι μποτ έσπευσαν να σώσουν το μικρό κοριτσάκι, το οποίο η θάλασσα παρέσυρε όλο και πιο μακριά.

Ο πατέρας σύμφωνα με τις πληροφορίες βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ πήγε ψυχολόγος και τους συμβούλευσε να επιστρέψει στο παιδί στην παραλία για να αποφευχθεί το μετατραυματικό σοκ.

Οι γονείς έπραξαν σύμφωνα με την ειδικό και το παιδί επέστρεψε στην παραλία και συνέχισε να παίζει με τα κουβαδάκια του στην άκρη.

Ο καπετάνιος του φέρι μποτ που έσωσε το κοριτσάκι, συγκίνησε με την περιγραφή της διάσωσης της μικρής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα