Η αντίδραση της Εύας Καϊλή στην αποφυλάκιση Τζόρτζι: «Μου λείπει η κόρη μου αλλά δεν πρόκειται να κάνω πίσω κι ας παραμείνω στη φυλακή»

Εύα Καϊλή: Ήρεμη και επιμένει στην αθωότητα της

Η Εύα Καϊλή παραμένει υπό κράτηση για το σκάνδαλο του Qatar Gate στο Βέλγιο. Ωστόσο ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Για την αντίδραση της Εύας Καϊλής στην εν λόγω είδηση, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την αντίδραση της Εύας Καϊλή 

Όπως υπογράμμισε «καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή έχει παρθεί εδώ και δέκα ημέρες. Επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές στις Βρυξέλλες, αφέθηκε ελεύθερος. Δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Στα γενέθλια της κόρης τους, ο πατέρας της θα είναι μαζί της, αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση».

Και πρόσθεσε «εάν η υπόθεση ήταν “δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή» και μετέφερε την αντίδραση της πρώην Ελληνίδας ευρωβουλευτή, η οποία επεσήμανε «δεν πρόκειται ό,τι και να γίνει να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος».

Related posts

Σuναγερμός στον κανάλι Open πριν λίγο

Ανατpοπή φέτος με το Άγιο Φως

Αυτό είναι το τεράστιο Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ που έφαγε πρόστιμο