Η «Αθηνά» φεύγει και έρχεται ο «Μπάλλος»: Νέα κακοκαιρία στην Αθήνα

Η «Αθηνά» φεύγει και έρχεται ο «Μπάλλος»: Νέα κακοκαιρία στην Αθήνα

Κακοκαιρία: Η «Αθηνά» φεύγει και έρχεται ο «Μπάλλος»

Συνεχίζονται οι βροχές σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα βελτιωθεί αύριο, αλλά έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία από την Πέμπτη, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου. Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται από την αρχή του εικοσιτετραώρου σήμερα στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν τη Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο.

Σταδιακή εξασθένησή τους αναμένεται από το απόγευμα, οπότε θα περιοριστούν στη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Αύριο αναμένονται μόνο τοπικές βροχοπτώσεις.

Η «Αθηνά» φεύγει και έρχεται ο «Μπάλλος»: Νέα κακοκαιρία στην Αθήνα

Στοιχεία για την κακοκαιρία σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Όμως, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τον βελτιωμένο καιρό της Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου, θα διαδεχθεί μία νέα ισχυρή κακοκαιρία που θα επηρεάσει τη χώρα από το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη. Θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, τους θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και την πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οπως αναφέρει το meteo.gr, αν η κακοκαιρία αυτή πάρει όνομα, θα φέρει το όνομα «Μπάλλος».

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, αναλύει πώς θα κινηθεί το νέο κύμα κακοκαιρίας στη χώρα.

Συγκίνηση στη λαϊκή αγρυπνία για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Αφήνει πίσω του μουσική και ευγένεια»

Από τις μεγάλες πίστες στο δρόμο του Θεού: Ο παπά-Στρατής, το πρώτο βιολί του Γιώργου Μαζωνάκη, τον αποχαιρέτησε με το «Μου λείπεις»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στην «παλιά του γειτονιά»: Δείτε live εικόνα από το λαϊκό προσκύνημα στη Νίκαια

Γιώργος Μαζωνάκης: Μεγάφωνα με τα τραγούδια του έξω από την εκκλησία – Πλήθος κόσμου στη Νίκαια

«Έπεσες ναι, αλλά στα μάτια μας» – Το Twitter/X «δικάζει» την Καίτη Γαρμπή μετά την ανάρτηση για Γιώργο Μαζωνάκη

Προτεινόμενα