Η άβολη στιγμή της Μποφίλιου με τον πατέρα της – «Μπαμπά, φύγε από εδώ να βγάλουμε φωτογραφία»

by Paraskevi Nakou
Η άβολη στιγμή της Μποφίλιου με τον πατέρα της – «Μπαμπά, φύγε από εδώ να βγάλουμε φωτογραφία»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απεικονίζει την δημοφιλή τραγουδίστρια, Νατάσσα Μποφίλιου σε μία στιγμή με τον πατέρα της.

Πρόκειται για περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή μετά τη συναυλία με τίτλο «Μες στους ανθισμένους κήπους», παρουσιάζοντας τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή του.

Μετά τη συναυλία η Νατάσα Μποφίλιου έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και άλλους που βρέθηκαν στον χώρο, με έναν από αυτούς να είναι και ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, στα social media κυκλοφορεί ένα μικρό βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο οποίο, την στιγμή που η τραγουδίστρια επιχειρεί να φωτογραφηθεί με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης, ο πατέρας της την πλησιάζει κρατώντας μία παλαιστινιακή σημαία.

Φανερά έκπληκτη η Νατάσα Μποφίλου του λέει «καλά βλαμμένος είσαι, φύγε μπαμπά να βγάλουμε φωτογραφία», με τον πατέρα της, κ. Νίκο Μποφίλιο, ο οποίος νωρίτερα κατά τη διάρκεια της παράστασης την είχε συνοδεύσει με την κιθάρα του, να αποχωρεί από το σημείο.

Δείτε το περιστατικό:

Από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς η σπάνια εμφάνιση του πατέρα της τραγουδίστριας Νίκου Μποφίλιου ο οποίος συνόδευσε με την κιθάρα του την υπέροχη ερμηνεύτρια.

«Μπαμπά μου, από εσένα ξεκίνησαν όλα. Δεν το πιστεύω ότι θα μου ξανατραγουδήσεις Μίκη, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, όπως έκανες όταν ήμουνα μικρούλα και κάπου δίπλα έπαιζε ο Αντώνης μπουζούκι κι η Νέλλη έκανε την άλτο φωνή. Αύριο και μεθαύριο θα τιμήσουμε άλλη μια φορά το μεγάλωμα μας μες στους Ανθισμένους Κήπους της μουσικής του Μίκη. Με το γενναιότερο και ομορφότερο μπουλούκι στη Γη. Για να ενώσουμε τη φωνή μας με τους σπουδαίους που βαδίζουν προς Γάζα, με όσους αγωνίζονται όπου υπάρχει άδικο, με όσους νικάνε το σκόταδι. Για να ανεβούμε λίγο ψηλότερα», είχε γράψει στην ανάρτηση της.

«Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα»: Τα ανατριχιαστικά λόγια του ιερέα λίγο πριν σκοτωθεί από Σταυρό που έπεσε στο κεφάλι του (Video)

Έκτακτο: Απαγόρευση κυκλοφορίας για την αποφυγή επεισοδίων

«Μαμά, τελείωσα τον οδοντίατρο και γυρίζω»: Η τελευταία φράση της 18χρονης πριν πέσει στην παγίδα του θανάτου!

Πρώτη φορά γίνεται αυτό στο The Voice: Έγκυος παίκτρια άφησε… άφωνους τους κριτές – Έπαθαν… πλάκα μόλις γύρισαν οι καρέκλες και την είδαν

Άρης Πορτοσάλτε: Η Δημοσιογραφική Διαδρομή και οι Απόψεις που Διχάζουν

Προτεινόμενα