Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις καμένες περιοχές – Η τεράστια βοήθεια που προσέφερε

by Τόνια Τζαφέρη

Δήμητρα Κατσαφάδου: Προσέφερε βοήθεια στις καμένες περιοχές

Δήμητρα Κατσαφάδου: Με τον τρόπου που μπορεί, προσπαθεί ο καθένας μας να βοηθήσει με τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην χώρα μας. Άλλοι προσφέροντας τρόφιμα και είδη ανάγκης, άλλοι ως εθελοντές, άλλοι προσφέροντας χρήματα και άλλοι εκφράζουν απόψεις από την ξαπλώστρα ή τον καναπέ τους.

Την έμπρακτη βοήθεια έδειξε με την σειρά της και γνωστή αισθητικός. Πιο αναλυτικά Στο πλευρό των πυρόπληκτων στέκεται η Δήμητρα Κατσαφάδου, αφού με την εταιρεία της κατασκεύασε κρέμες για τους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες στιγμές από τις καταστροφικές φωτιές.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στο Καπανδρίτη, στις Αφίδνες και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία για να προσφέρει την βοήθεια της.

«Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που κάνω! Μέσα μου όμως αισθάνομαι ευλογημένη που γνώρισα τι σημαίνει «εθελοντής»… Εθελοντής σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΨΥΧΗ… Είναι αυτός που σου σφίγγει το χέρι και το εννοεί…ή καλύτερα που είναι εκεί χωρίς καμία υποχρέωση… ΕΥΓΕ σε όλα τα παιδιά που δεν κοιμούνται, που είναι άγρυπνοι φρουροί, που τιμούν την Ελλάδα γιατί έτσι γουστάρουν… Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας! Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι εκεί!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατσαφάδου.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Προσέφερε βοήθεια στις καμένες περιοχές

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα