Η δημοσιογράφος αποκάλυψε σε βίντεο ότι έχει καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτηση της Αριάδνης Γερασιμίδου

“Μετά από τέσσερα χρόνια δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ”

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο», λέει η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Κάπως έτσι ξεκινάει το βίντεο της και όπως μάλιστα θα πει και η ίδια, πρόκειται για το πιο δύσκολο βίντεο που έχει κάνει στη ζωή της, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος, με πολυετή εμπειρία στο ρεπορτάζ στο χώρο του αυτοκινήτου, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει μέσω ενός βίντεο ότι εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο. Πρόσφατα, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει, «δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ». Επιπλέον, αποκάλυψε πως αρχικά είχε γίνει λάθος διάγνωση που της «κόστισε» επτά μήνες…

Και συνεχίζει: «Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντα;πεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μετανάστασεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

Το πιο δύσκολο βίντεο της Αριάδνης Γερασιμίδου

Related posts

Ανακαλείται πασίγνωστη σοκολάτα στην Ελλάδα – Όλοι την έχουμε δοκιμάσει – Ποιος ο λόγος

Αρχαίοι Έλληνες: Αυτό που σήμερα εμείς αποφεύγουμε εκείνοι το έτρωγαν κάθε πρωί και ζούσαν υγιείς για χρόνια

Η «δίαιτα» της αντιγήρανσης: Έξι τροφές για να ανανεωθείτε από μέσα προς τα έξω