Η εκδίκηση της μητέρας της Καρολάιν στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τόσους μήνες μετά τη δολοφονία

«Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή, την πέταξε, την έσπασε»

Ο κ. Βαλτσιώτης είναι ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της άτυχης 20χρονης Κάρολαιν στην Αλόννησο. Είχε άμεση επικοινωνία με την μητέρα της Κάρολαιν για όλες τις λεπτομέρειες.

Πριν από λίγο καιρό, η κυρία Σούζαν προέβη σε μια πράξη, που ίσως θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα έσπασε και πέταξε την επιγραφή του τάφου της κόρης της, όπου έγραφε: «Στην πολυαγαπημένη μου σύζυγο».

Πιο αναλυτικά ο μαρμαράς Βαλτσιώτης, εμφανίστηκε σε εκπομπή στον ΑΝΤ1 και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήραμε εντολή να αλλαχθεί η φωτογραφία στον τάφο της Καρολάιν, όπως και η επιγραφή της. Η κυρία Σούζαν πήρε την επιγραφή της, την πέταξε, την έσπασε και μας έδωσε εντολή να γράψουμε κάτι άλλο: «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη…». Έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας. Η πρώτη επιγραφή είχε γίνει σύμφωνα με εντολή του Μπάμπη».

Περισσότερες δηλώσεις για την απόφαση της Σούζαν

«Την φωτογραφία επέλεξαν οι γονείς του Μπάμπη. Οικονομικά πληρωθήκαμε τα πάντα από τους γονείς του Μπάμπη. Οι γονείς του Μπάμπη μάς έκαναν την πληρωμή και ό,τι άλλο χρειάστηκε ή θα χρειαστεί, όσον αφορά στον τάφο της Καρολάιν», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν», κατέληξε ο κ. Βαλτσιώτης.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη