Η ΕΛ.ΑΣ δίνει απάντηση τα Βρετανικά δημοσιεύματα για το αν ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά

by Τόνια Τζαφέρη

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για πιθανή εμπλοκή του πιλότου με ναρκωτικά

Γλυκά Νερά: Ο  εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ και απάντησε στα βρετανικά δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Τόσο η Mirror, όσο και οι The Sun και DailyMail είχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Κάρολαϊν δολοφονήθηκε όταν έμαθε ότι ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος έκανε διακίνηση ναρκωτικών με το ελικόπτερο.

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για πιθανή εμπλοκή του πιλότου με ναρκωτικά

Η απάντηση του Σρέκα για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

Απαντώντας σε αυτά τα δημοσιεύματα ο κος Σρέκας Δήλωσε: «Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος. Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

Mεταξύ άλλων πρόσθεση ότι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ο ίδιος ρωτήθηκε αν η έρευνα στρέφεται σε αυτό το σενάριο. Απαντώντας ότι οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα εκπομπών.

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τη μεριά του, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1. Αρνήθηκε όσα γράφτηκαν στον ξένο Τύπο και επιμένει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τίποτα: «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo