Η εστία φωτιάς έχει όνομα: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής της Πεντέλης

Η εστία φωτιάς έχει όνομα: Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση του εμπρηστή

Ο μαυροντυμένος άνδρας που προκάλεσε εμπρόσθετο εμπρησμό ταυτοποιήθηκε από τις αρχές. Σοκ προκαλεί το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας που τον δείχνει εν δράση.

Στην ταυτοποίηση του «μαυροντυμένου» εμπρηστή, ο οποίος διακρίνεται σε βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας, να προκαλεί εστία φωτιάς σε δέντρο στη Χριστούπολη Σπάτων, ενώ ήταν σε εξέλιξη τα μέτωπα στο Ντράφι και την Πεντέλη, προχώρησαν οι Αρχές.

Τον άνδρα με τα μαύρα ρούχα ο οποίος έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό την Τετάρτη (20/07-17:56) λίγα χιλιόμετρα από τα ενεργά μέτωπα στο Ντράφι της Παλλήνης και την Πεντέλη να προκαλεί εμπρόθετο εμπρησμό με εστία φωτιάς, ενώ οι πυροσβεστικες δυνάμεις ήταν απασχολημένες σε συμβάντα, αναφέρουν πληροφορίες ότι ταυτοποίησαν οι Αρχές. Παράλληλα, ερευνάται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα συμβάντα εμπρησμού και το ενδεχόμενο συνεργών στη δράση του .

Το βίντεο που δείχνει τον εμπρηστή της Πεντέλης- Έγινε ταυτοποίηση του από τις αρχές

Το βιντεοληπτικό υλικό είχε παραδοθεί από κάτοικο της περιοχής, καθώς ο ίδιος μίλησε στο Alpha και δήλωσε, «Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες».

Ενώ πολίτης ο οποίος με πυροσβεστήρα επιχειρεί να κατάσβεση της φωτιάς, περιγραφει, «Είδα τι έκανε και σκέφτηκα να κινηθώ προς το μέρος του. Όμως βλέποντας τη φλόγα αμέσως άρπαξα τον πυροσβεστήρα και έτρεξα.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό