Η φωτογραφία με το πιο δυνατό μήνυμα: Αθλήτρια χωρίς χέρι συναντά μικρό αγόρι με την ίδια ιδιαιτερότητα

Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του κόσμου

Πόσοι σύγχρονοι και καθημερινοί ήρωες υπάρχουν που ούτε γνωρίζουμε ούτε έχουμε δει. Ευτυχώς στα καλά του διαδικτύου, ανήκει και το γεγονός πως δυνατές και συγκινητικές εικόνες και ιστορίες μπορούν να φτάσουν σε κάθε πλευρά της γης και αυτό γιατί το αξίζουν. Μια τέτοια ιστορία και εικόνα είναι και αυτή της Κάρσον Πίκετ και του μικρού Τζόσεφ.

Η Κάρσον Πίκετ είναι αθλήτρια χωρίς χέρι και αγωνίζεται στους Orlando Pride. H Orlando Pride αποτελεί ομάδα του γυναικείου πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Στη φωτογραφία, ο μικρός Τζόσεφ συναντά την Κάρσον, η οποία έχει την ίδια ιδιαιτερότητα. Και ο Τζόσεφ από τη μεριά του δεν έχει αναπτυγμένο πλήρως το αριστερό χέρι του.

Η αθλήτρια χωρίς χέρι, Κάρσον Πίκετ, η οποία είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τον Τζόσεφ τον περασμένο Απρίλιο, του είχε πει: «Κοίτα, έχουμε το ίδιο». Η αντίδραση του Τζόσεφ ήταν να χαμογελάσει και να χαρεί από την κίνηση της ποδοσφαιρίστριας των Orlando Pride.

Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα πριν από δύο – τρεις ημέρες, ο μικρός Τζόσεφ έδωσε και πάλι το «παρών» στο γήπεδο για να θαυμάσει από κοντά τις ενέργειες της αγαπημένης παίκτριάς του. Η αθλήτρια χωρίς χέρι, Κάρσον Πίκετ, από τη μεριά της πλησίασε τον φίλο της και έβγαλαν μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία. Τα χέρια τους ενώθηκαν, ενώ οι δυο τους χαμογελούσαν πλατιά.

Δείτε την εικόνα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κάνει πάταγο στα social media και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει viral. Μπορεί όλοι οι ήρωες να μην έχουν το σήμα του Superman και του Batman, αλλά αυτοί αποτελούν τους ήρωες της ζωής. Ήρωες της ζωής όπως η αθλήτρια χωρίς χέρι και ο Τζόσεφ

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο