Η Μαθήτρια που παρέλασε μόνη της για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νάξο

25η Μαρτίου: Η μαθήτρια που συγκίνησε από τον Απόλλωνα Νάξου

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ένα βίντεο και οι εικόνες από τον Απόλλωνα Νάξου όπου μια μαθήτρια έκανε παρέλαση, κάνοντας την μικρή τοπική κοινότητα του νησιού περήφανη.

Μια διαφορετική διάσταση έδωσε στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου ο παραλιακός οικισμός του Απόλλωνα Νάξου, καθώς στην παρέλαση το παρών έδωσε μόνο μια μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο δεν πάει ακόμα στο σχολείο.

Η παρέλαση έγινε κανονικά και η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε σε αυτόν τον οικισμό της Νάξου με όλες τις τιμές. Σύμφωνα με το naxostimes.gr, η Εφραιμίνα, η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, κράτησε την ελληνική σημαία και παρέλασε μπροστά στους συγχωριανούς της ενώ τη συνοδεύει η μικρή Ιωάννα, που ακόμα δεν πάει σχολείο.

Το βίντεο από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Νάξο

Στις εορταστικές εκδηλώσεις βρέθηκε φέτος και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Ευδοκία Κατσάνη, η οποία απέδωσε τιμές στο μνημείο των ηρώων ενώ η μαθήτρια κατέθεσε στεφάνι.

Tο δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα