«Η μικρή Λυδία ήδη εμφανίζει φόβο εγκατάλειψης»: Η μητέρα της Καρολάιν κατακεραυνώνει τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πραγματογνώμονας της οικογένειας της Κάρολαϊν αποκαλύπτει για την μικρή Λυδία

Δυστυχώς οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τραβάνε τα πράγματα στα άκρα και συνεχίζουν την δικαστική διαμάχη για την επικοινωνία και την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Αιτία και για τις δύο αιτήσεις είναι το γεγονός ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, η μικρή Λυδία ζει στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της.

Όπως έγινε επίσης γνωστό χθες, η μητέρα της Καρολάιν υποψιάζεται πως οι γονείς του Μπάμπη, έφεραν κρυφά σε επικοινωνία το παιδί με τον πατέρα του, κάτι το οποίο έχει απαγορεύσει το δικαστήριο.

Η ψυχίατρος, Άλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είναι η πραγματογνώμονας της οικογένειας της Καρολάιν ισχυρίστηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, πως οι γονείς του πιλότου δεν έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με τη Λυδία ούτε μια φορά από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και μετακόμισε στη Μανίλα.

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορούν να επικοινωνήσουν με τη μικρή Λυδία

“Η κυρία Σουζάνα χρησιμοποιεί το ελληνικό της τηλέφωνο. Όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει δεχθεί ούτε μία κλήση από τους γονείς του Μπάμπη για να επικοινωνήσουν με το παιδί”, είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η Λυδία να νιώσει μια σταθερότητα, κάτι που μπορεί να της προσφέρει η γιαγιά της και η οικογένεια της θείας της στις Φιλιππίνες.

“Το παιδί έχει ζήσει ένα τραυματικό γεγονός, κι αυτό έχει “γράψει” υποσυνείδητό του. Έχει βιώσει την εγκατάλειψη, ο πατέρας της το άφησε πάνω στη νεκρή μητέρα του και βίωσε και τον βίαιο σκοτωμό του σκύλου της οικογένειας. Ήδη εμφανίζει φόβο εγκατάλειψης. Κάθε φορά που η θεία ή η γιαγιά φεύγουν από το δωμάτιο, στο οποίο βρίσκεται σπαράζει στο κλάμα“, είπε η κ. Ηγουμενάκη.

Η ίδια υποστήριξε τέλος πως το παιδί έχει ανάγκη να γνωρίζει ποιο θα είναι αυτό το άτομο που θα το στηρίξει σε περίπτωση που κάποιος από την οικογένεια πάθει κάτι κακό και πως η πυρηνική οικογένεια είναι το πιο κατάλληλο μοντέλο για να μεγαλώσει η Λυδία.

Related posts

Νέα αδιανόητη αποκάλυψη: «Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς

Τραγωδία στα Τέμπη: Η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει στις οικογένειες τα χρήματα του εισιτηρίου για το μοιραίο τρένο

Κυκλοφορεί ανέμελη στην Θεσσαλονίκη: Αλεπού εμφανίζεται κάθε βράδυ στην Πυλαία και παίζει με τα σκυλάκια

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ράγισε καρδιές: «Πολλές φορές αρνούμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι, αρνούμαι να λουστώ»

Υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Η αστυνομία απαντάει για το μυστήριο με την 21χρονη Πολωνή

Κώστας Μπακογιάννης: Ο Δήμαρχος Αθηναίων στο εστιατόριο που θα χτυπούσαν οι τρομοκράτες

Όμορφα νέα: Η «Κυρά του Έβρου» έχει πλέον δορυφορικό τηλέφωνο και ίντερνετ

«Μαύρη» μέρα ξημέρωσε στο Αγρίνιο: Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο Γιώργος Ζαφείρης

«Απασφάλισε» ο αδερφός της Αθηνάς: «Οι πολιτικοί προτίμησαν να μην σώσουν τους ανθρώπους αλλά να “φάνε” τα εκατομμύρια»