«Η μικρή Λυδία ήδη εμφανίζει φόβο εγκατάλειψης»: Η μητέρα της Καρολάιν κατακεραυνώνει τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πραγματογνώμονας της οικογένειας της Κάρολαϊν αποκαλύπτει για την μικρή Λυδία

Δυστυχώς οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τραβάνε τα πράγματα στα άκρα και συνεχίζουν την δικαστική διαμάχη για την επικοινωνία και την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Αιτία και για τις δύο αιτήσεις είναι το γεγονός ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, η μικρή Λυδία ζει στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της.

Όπως έγινε επίσης γνωστό χθες, η μητέρα της Καρολάιν υποψιάζεται πως οι γονείς του Μπάμπη, έφεραν κρυφά σε επικοινωνία το παιδί με τον πατέρα του, κάτι το οποίο έχει απαγορεύσει το δικαστήριο.

Η ψυχίατρος, Άλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είναι η πραγματογνώμονας της οικογένειας της Καρολάιν ισχυρίστηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, πως οι γονείς του πιλότου δεν έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με τη Λυδία ούτε μια φορά από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και μετακόμισε στη Μανίλα.

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορούν να επικοινωνήσουν με τη μικρή Λυδία

“Η κυρία Σουζάνα χρησιμοποιεί το ελληνικό της τηλέφωνο. Όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει δεχθεί ούτε μία κλήση από τους γονείς του Μπάμπη για να επικοινωνήσουν με το παιδί”, είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η Λυδία να νιώσει μια σταθερότητα, κάτι που μπορεί να της προσφέρει η γιαγιά της και η οικογένεια της θείας της στις Φιλιππίνες.

“Το παιδί έχει ζήσει ένα τραυματικό γεγονός, κι αυτό έχει “γράψει” υποσυνείδητό του. Έχει βιώσει την εγκατάλειψη, ο πατέρας της το άφησε πάνω στη νεκρή μητέρα του και βίωσε και τον βίαιο σκοτωμό του σκύλου της οικογένειας. Ήδη εμφανίζει φόβο εγκατάλειψης. Κάθε φορά που η θεία ή η γιαγιά φεύγουν από το δωμάτιο, στο οποίο βρίσκεται σπαράζει στο κλάμα“, είπε η κ. Ηγουμενάκη.

Η ίδια υποστήριξε τέλος πως το παιδί έχει ανάγκη να γνωρίζει ποιο θα είναι αυτό το άτομο που θα το στηρίξει σε περίπτωση που κάποιος από την οικογένεια πάθει κάτι κακό και πως η πυρηνική οικογένεια είναι το πιο κατάλληλο μοντέλο για να μεγαλώσει η Λυδία.

Related posts

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Auτή είναι η νέα ημερομηνία που μεταφέρεται η Πρωτομαγιά – Τετραήμερο τους εργαζόμενους

Πρώτη θέση παγκοσμίως η Αθήνα για τον καλύτερο λóγο – Περήφανοι όλοι οι Αθηναίοι, τpομερή πρωτιά