Η μητέρα του το εγκατέλειψε επειδή γεννήθηκε χωρίς μάτι – Μετά την υιοθεσία του δεν σταματάει να χαμογελάει

Οι εικόνες του μικρού Σάσα που έχουν συγκινήσει τους πάντες

Το μωρό έμεινε στο νοσοκομείο μέχρι να βρεθεί κάποια οικογένεια να το αναλάβει. Όπως λένε και οι νοσοκόμες ήταν ζωγραφισμένο στο προσωπάκι του ένα χαμόγελο που δεν έφευγε ποτέ. Ακόμη και όταν έκλαιγε, ακόμη και όταν του έλειπε το μητρικό χάδι και η αγκαλιά.

Ο μικρός Σάσα γεννήθηκε χωρίς μάτια (είναι ένα από τα 3 νεογέννητα παιδιά στον κόσμο που γεννιούνται έτσι) και τότε η μητέρα του το εγκατέλειψε.

Μικρός Σάσα: «Δεν διαφέρει από τα άλλα παιδιά, παίζει και χαμογελά όπως κάθε υγιές μωρό»

Μάλιστα μια νοσοκόμα που φρόντιζε το μικρό αγόρι όταν ήταν μόλις έξι μηνών είπε: «Δεν διαφέρει από τα άλλα παιδιά, παίζει και χαμογελά όπως κάθε υγιές μωρό». Άλλα παιδιά που γεννήθηκαν με την ίδια κατάσταση με τον Σάσα, το σύνδρομο SOX2 anophthalmia, έχουν άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, εκείνος όμως όχι.

Δυστυχώς, ο μικρός Σάσα δεν θα μπορέσει ποτέ να δει. Ωστόσο, οι γιατροί του έχουν εμφυτεύσει μικρές σφαίρες στις κόγχες σαν οφθαλμούς προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το πρόσωπό του δεν παραμορφώνεται καθώς μεγαλώνει.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στο νοσοκομείο – ορφανοτροφείο ένα χαρτί που λέει ότι βρέθηκε οικογένεια για τον μικρούλη Σάσα. Τώρα όλοι περιμένουν το παιδάκι να φύγει να πάει στο νέο του σπίτι και να βρει την αγάπη και τη θαλπωρή που του αξίζει.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα