«Η Πισπιρίγκου όταν μπήκε στο κελί άρχισε να φωνάζει»: «Σπάει» τη σιωπή της κρατούμενη του Κορυδαλλού

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτει κρατούμενη του Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, εκεί που και άλλες κρατούμενες εκτίουν τις ποινές τους και προχωρούν σε αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της 33χρονης στην φυλακή.

Κρατούμενη των φυλακών Κορυδαλλού «σπάει» τη σιωπή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μιλάει για το πώς είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου έγκλειστη και πώς συμπεριφέρεται.«Την βάλανε στην ΣΤ’ είναι φάτσα από εκεί που είναι η 17η Νοέμβρη κάποιοι από αυτούς, δηλαδή είναι ακριβώς φάτσα. Είναι μόνη της στο κελί, δεν υπάρχουνε πολλά πολλά ούτε της φωνάξανε που λένε οι άλλες και… αυτά είναι μετά συγχωρήσεως αρλούμπες.

“Ναι είναι σωφρονιστικός και την φυλάει βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι”, αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Σιγά τώρα, εδώ ωραία άσ’ την εκεί μέσα θα είναι θα κάτσει κάμποσους μήνες μέχρι να γίνει η δίκη της, μόνη της είναι στο κελί, την φυλάν απ’ έξω, ναι… ναι είναι σωφρονιστικός και την φυλάει βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι. Αυτή τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, τουλάχιστον αυτό έτσι μας λένε εμάς και το ξέρουμε και βγαίνει ήδη και κάποια στιγμή βγήκε εχθές.

Μόνη της είναι σε έναν χώρο στο προαύλιο και προαυλίζεται. Είναι μόνη της, δεν έχει με καμία επαφή. Ούτε καμία της φώναξε και της είπε κάτι, όχι, όχι. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή την φυλάνε, είναι κι άλλες μόνες τους δεν είναι ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, όχι καθόλου. Είναι και κάποιες άλλες μόνες τους για διάφορα θέματα και για ψυχολογικά. Δεν είναι απομόνωση μη νομίζετε ότι την έχουν βάλει και προστασία είναι μη τυχόν και κάνει κάτι αυτή στον εαυτό της γιατί οι άλλες δεν θα δώσουν τώρα σημασία ακούστε που σας λέω. Γι’ αυτό και την φυλάει πάντα ένας υπάλληλος απ’ έξω.

Και να σου πω και κάτι; Αυτό που λένε ότι δεν έγινε, ότι φώναξε και άρχισε να χτυπιέται και να κάνει μόλις μπήκε μετά από καμιά ώρα μιάμιση αφού είχε πάει είχε δώσει τα πράγματά της, είχε πάρει τη φόρμα της και όλα τα απαραίτητα, τα μαξιλάρια και τα λοιπά από τη διεύθυνση τέλος πάντων.

“Αυτό που έγινε και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε!”, κατηγορούμενη Κορυδαλλού για Πισπιρίγκου

Αυτό που έγινε και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε! Έγινε, το κάνουν πολλές γιατί συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι πια τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα πιστεύανε. Εκεί αρχίζεις και βλέπεις τι σε περιμένει και τι ακριβώς συμβαίνει».

Related posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με 300.000 ευρώ πωλείται το σπίτι που έμενε με τον Μάνο Δασκαλάκη στην Πάτρα

Στοιχείο κλειδί «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου: Την πρόδωσε μια λεπτομέρεια που δεν υπολόγισε καλά

Κουμπάρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δε δολοφόνησε η Ρούλα τα 3 παιδιά. Ο Θεός ζήλεψε τη Μαλένα και τη πήρε κοντά του»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μακριά η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη δημοσιότητα. Θέλω να την κλείσω την υπόθεση αυτή»

Θάνατος Πριγκίπισσας Ντιάνα: Ο πυροσβέστης που βρήκε πρώτος την Πριγκίπισσα, αποκαλύπτει 25 χρόνια μετά, τι του είπε λίγο πριν πεθάνει

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει με όσα της έκαναν – Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη»

Στα επείγοντα η Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξηγεί το γιατί

«Καταργώ κάθε άλλο δικηγόρο»: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου