«Η πρεσβυτέρα είναι η γυναίκα που άδειασε την τραπεζική θυρίδα» – Αποκαλύψεις για τα οιοκονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Κιβωτός του Κόσμου: Ποιος ο ρόλος της πρεσβυτέρας και το μυστηριώδες άνοιγμα της τραπεζικής θυρίδας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά βρίσκεται η πρεσβυτέρα και πρώην πρόεδρος της οργάνωσης, Στ. Γεωργαντή, η οποία φέρεται να άδειασε πριν δύο μέρες τραπεζική θυρίδα. Τις τελευταίες μέρες, στο επίκεντρο των ερευνών της οικονομικής αστυνομίας βρίσκονται τα εκατομμύρια ευρώ που πέρασαν από τα χέρια των ανθρώπων της «Κιβωτού» και η χλιδάτη ζωή, με τα ακριβά αυτοκίνητα που φέρεται να έκανε ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.h

Την ίδια ώρα, έρχεται στο φως, ένα ακόμη αποκαλυπτικό περιστατικό: πρώην κορυφαίο στέλεχος της «Κιβωτού του Κόσμου», άδειασε με απόλυτη μυστικότητα, τραπεζική θυρίδα σε υποκατάστημα πιστωτικού ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πληροφορία έφτασε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ.

Στην ίδια τράπεζα, η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα τελευταία 24ωρα υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές.

Βασίλης Λαμπρόπουλος για Κιβωτό του Κόσμου: «Η πρεσβυτέρα είναι η γυναίκα που άδειασε τη θυρίδα»

Η τραπεζική θυρίδα με το άγνωστο περιεχόμενο που αφαιρέθηκε άρον άρον προ 48 ωρών φέρεται ότι είχε ανοιχτεί στο όνομα της «Κιβωτού του Κόσμου».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα δεν είναι άλλο από την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Μάλιστα, αφού πήρε το περιεχόμενο το οποίο είναι άγνωστο, προγραμμάτισε ραντεβού με άλλη τράπεζα για να νοικιάσει νέα θυρίδα, πράγμα όμως που όπως φαίνεται δεν έχει ακόμη συμβεί.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της θυρίδας είναι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος.

Κιβωτός του κόσμου: Επιχορηγήσεις και οι δωρεές – 40.000 ευρώ το έτος ανά παιδί

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του “Live News” για την εισροή χρημάτων στην “Κιβωτό του Κόσμου”, που δείχνουν ότι την περίοδο 2017 – 2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ, σήμερα αποκαλύπτεται ότι μόνο το 2021, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε επιχορήγηση 70.000 ευρώ.

Τέλος, από τους οικονομικούς ελέγχους προκύπτει ότι η «Κιβωτός» έπαιρνε επιχορηγήσεις και από άλλες υπηρεσίες.

Related posts

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες