Η πρώην αδέσποτη Ρόξυ, η σκυλίτσα που κρέμασε ο σύζυγος- δολοφόνος της Καρολάιν

Σκυλίτσα πιλότου: Η μικρή Ρόξυ που κρέμασε ο πιλότος

Σκυλίτσα πιλότου: Η μικρή Ρόξυ που κρέμασε ο πιλότος

Σκυλίτσα πιλότου: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά Εγκλήματα στην ιστορία της Ελλάδας, διαδραματίζεται τον τελευταίο μήνα. Το έγκλημα των Γλυκών Νερών έχει αφήσει άλαλη την κοινή γνώμη, που παρακολουθεί με γουρλωμένα μάτια τις εξελίξεις.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν (Caroline Couch) , ομολόγησε τελικά αυτό που όλοι είχαμε φανταστεί από την πρώτη στιγμή. Ότι είναι ο φονιάς της γυναίκας του. Σκότωσε τη μητέρα του μωρού του, επειδή θόλωσε πάνω σε καβγά. Η κοπέλα, όπως φαίνεται, δεν περνούσε καλά και είχε σκοπό να πάρει το μωρό και να φύγει από το σπίτι.

Σε όλα αυτά που έγιναν εκείνη τη νύχτα, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το κρέμασμα του σκύλου του ζευγαριού. Ο δολοφόνος-σύζυγος κρέμασε την αγαπημένη σκυλίτσα της Καρολάιν, τη Ρόξυ, για να στήσει, όπως είπε, καλύτερα το έγκλημα. Τρομερά πράγματα, από ένα άρρωστο μυαλό.

Η πρώην αδέσποτη Ρόξυ, η σκυλίτσα που κρέμασε ο σύζυγος- δολοφόνος της Καρολάιν

Το άδικο κρέμασμα της σκυλίτσας του πιλότου

Η Καρολάιν, όπως όλοι περιγράφουν, ήταν μια ευαίσθητη κοπέλα που αγαπούσε πολύ τα αδέσποτα. Στις αρχές Δεκεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς η Καρολάιν ήρθε σε επαφή με το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα για να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήγε μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους, τη Λυδία, και το πήρε. Μόλις το είδε το ερωτεύτηκε. Έφυγε χαρούμενη. Πού να ήξερε…

Στο σπίτι υπήρχαν και άλλες γατούλες. Η Καρολάιν τάιζε και τα ζωάκια στη γειτονιά της.

Καλό παράδεισο να έχει ένα τόσο αγνό πλάσμα. Καλό παράδεισο και στη Ρόξυ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα