Η πρώτη ανάρτηση του Αντρέα Τσούνης του συζύγου της Φώφης Γεννηματά

by Τόνια Τζαφέρη

«Γιατί; Γιατί έφυγες τόσο νωρίς;»

Τραγική φιγούρα των τελευταίων ημερών, ήταν ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος ράγισε καρδιές στην κηδεία της, πόσο μάλλον όταν τον είδαμε λυγισμένο μπροστά στο φέρετρο της πολυαγαπημένης του συντρόφου. Δυο ημέρες μετά την κηδεία της και ο Αντρέας Τσούνης βρίσκεται συντετριμμένος, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με την δημοσίευση του.

Η πρώτη ανάρτηση του Αντρέα Τσούνης του συζύγου της Φώφης Γεννηματά

Πιο αναλυτικά την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, δύο ημέρες μετά την κηδεία της, στην οποία παρευρέθηκε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Τσούνης, ο φύλακος άγγελος της Φώφης Γεννηματά που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό της όσο εκείνη καλούνταν να δώσει την πιο γενναία μάχη της ζωής της, άλλαξε την φωτογραφία εξωφύλλου του, βάζοντας μια εικόνα με την αγαπημένη του σύζυγο να κοιτάζει τον πατέρα της Γεώργιο Γεννηματά. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους νικημένοι από καρκίνο, και άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Αμφότεροι άφησαν το στίγμα τους στην πολιτική σκηνή και τιμήθηκαν για προσφορά τους στον τόπο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αντρέας Τσούνης

Η πρώτη ανάρτηση του Αντρέα Τσούνης του συζύγου της Φώφης Γεννηματά

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, στάθηκε με αξιοπρέπεια δίπλα στα παιδιά τους και παρά το γεγονός ότι ήταν καταρρακωμένος προσπάθησε να τους δώσει δύναμη εκείνες τις δύσκολες ώρες μέσα στην Μητρόπολη Αθηνών. Μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, επέτρεψε στον εαυτό του να ξεσπάσει, χωρίς να τον δουν τα παιδιά του, σκύβοντας πάνω από το φέρετρο της αγαπημένης του, σαν να φωνάζει «Γιατί; Γιατί έφυγες τόσο νωρίς;».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν