Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φιλιππίδη: Βρέθηκε στο θέατρο και έφυγε κρυφά πριν ξεκινήσει η παράσταση

Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά τη δικαστική απόφαση αποφυλάκισής του. Μάλιστα ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στους θεατρικούς χώρους, ωστόσο αποχώρησε πριν την παράσταση. Τι συνέβη;

Η απόφαση ήταν ομόφωνη με σύμφωνη εισαγγελική εισήγηση. Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας, «ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι ύποπτος φυγής και δεν είναι επικίνδυνος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν ως κοινό παρονομαστή το θέατρο και την τηλεόραση που δεν είναι φιλικό πλέον προς αυτόν. Οι περιοριστικοί είναι αρκετοί, δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος για να εκμεταλλευτεί τη θέση του».

Στον ίδιο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Νωρίτερα, το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα τον Πέτρο Φιλιππίδη ένοχο για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή σε βάρος δύο γυναικών και του επέβαλε κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, ενώ νωρίτερα τον είχε ομόφωνα απαλλάξει από το αδίκημα του βιασμού κατ/εξακολούθηση και τον είχε κρίνει αθώο λόγω αμφιβολιών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης λοιπόν, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στη φυλακή, μπορεί να κυκλοφορεί δημόσια και χωρίς πρόβλημα, ωστόσο είναι κάτι που αποφεύγει. Δεν είναι τυχαίο πως δεν θέλει να διαρρεύσει ούτε η διεύθυνση της νέας του κατοικίας, ώστε να μην υπάρξουν κάμερες στο δρόμο.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από πολλούς, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του και μάλιστα σε θέατρο. Συγκεκριμένα, εθεάθη σύμφωνα με δημοσίευση γνωστού λογαριασμού στο twitter στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιος του, ωστόσο αποχώρησε πριν ξεκινήσει η παράσταση!

Δείτε την ανάρτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγα μόνο λεπτά

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου