Η πρώτη φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Οικονομόπουλος: Δημοσίευσε μετά από καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νίκος Οικονομόπουλος: Μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής του πέρασε ο γνωστός τραγουδιστής, μιας και στις διακοπές του στην Μύκονο. Κόλλησε κορονοιό, νόσησε βαριά και χρειάστηκε νοσηλεία με οξυγόνο για να ανταπεξέλθει.

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Μετά από επιπλοκές που του δημιούργησε ο κορωνοϊός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μετά από καιρό μία φωτογραφία του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κατάφερε να αναρρώσει πολύ γρήγορα και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκε επανήλθε σχετικά σύντομα στην καθημερινότητά του μετά τη νοσηλεία του. Παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στην ανάρτηση που έκανε, ο αγαπημένος τραγουδιστής δείχνει να είναι πολύ ευδιάθετος. Στο μπαλκόνι του σπιτιού του και να έχει ξεπεράσει πλήρως όλα όσα του δημιούργησε ο θανατηφόρος ιός.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου. Που τον φρόντισε στην μεγάλη περιπέτεια που έζησε με την υγεία του και τον κορωνοϊό.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα του φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.

Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo