Η συγκινητική ιστορία του Μάριου και της Ελευθερίας – Την κουβάλησε μέχρι την κορυφή του Ολύμπου

Συγκινητική ιστορία: Ο Μάριος ανέβηκε στον Όλυμπο κουβαλώντας την 22χρονη Ελευθερία

Συγκινητική ιστορία: Την κορυφή του Ολύμπου κατέκτησε ο Μάριος Γιαννάκου μαζί με την 22χρονη Ελευθερία τους ώμους του. Ο αθλητής Μάριος Γιαννάκου αποφάσισε να κουβαλήσει με ένα ειδικά τροποποιημένο σακίδιο, την 22χρονη Ελευθερία στην κορυφή του Ολύμπου. Η Ελευθερία είναι μία γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ωστόσο είχε όνειρο ζωής να κατακτήσει την κορυφή του Ολύμπου και έτσι έγινε.

Ο Μάριος έχει κατακτήσει ήδη 51 φορές την κορυφή του Ολύμπου, ωστόσο αυτή η φορά με την Ελευθερία ήταν μοναδική. Ο Δραμινός αθλητής ανέφερε ότι «όλοι οι αγώνες του κόσμου, τα μετάλλια αλλά και οι μέχρι τώρα διακρίσεις είναι λίγα μπροστά σε αυτόν τον σκοπό». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος έχει λάβει μέρος σε αγώνες υπεραποστάσεων στην έρημο, τη ζούγκλα αλλά και στην Ανταρκτική.

Η 22χρονη Ελευθερία που είχε ως όνειρο ζωής να ανέβει στον Όλυμπο, το εκμυστηρεύτηκε στον Μάριο όταν γνωρίστηκαν. Τότε εκείνος, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, έκανε το όνειρο της φίλης του πραγματικότητα.

Συγκινητική ιστορία: Ο Μάριος κουβάλησε την Ελευθερία στην κορυφή του Ολύμπου

Αυτή είναι η ανάρτηση της συγκινητικής ιστορίας του Μάριου και της Ελευθερίας που ανέβηκαν τον Όλυμπο

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται η Ελευθερία στις πλάτες του Μάριου καθώς και η ελληνική σημαία. Ο Μάριος έγραψε τα εξής για την συναρπαστική του εμπειρία με την 22χρονη φοιτήτρια Βιολογίας.

«9:02π.μ. Φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας»! Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο».

Συγκινητική ιστορία: Ο Μάριος κουβάλησε την Ελευθερία στην κορυφή του Ολύμπου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα